Edifier WH950NB wireless headphones, ANC (beige)

Edifier
Tootekood: WH950NBIVORY
  • Värvus: Hõbe
Hind
112.40 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Edifier WH950NB juhtmevabad kõrvaklapid, ANC (beez)

Uputage end muusika maailma Edifier WH950NB abil. Juhtmevabad kõrvaklapid on varustatud dünaamiliste draiveritega, mis tagavad rikkalikult detailse heli. Need pakuvad hübriidset ANC mürasummutust, mis kõrvaldab ümbritseva müra. Sisseehitatud mikrofonid võimaldavad mugavaid vestlusi ja vastupidavad akud tagavad pikaajalise kasutuse. Mis veelgi enam, nad paistavad silma kokkuklapitava disaini ja pakuvad erilist funktsiooni, et kaitsta teie kuulmist.

Üksikasjalik helikvaliteet

Edifier WH950NB juhtmevabad kõrvaklapid pakuvad muljetavaldavat heli, võimaldades teil avastada oma lemmiklaule uuesti. Need on varustatud sisseehitatud LDAC koodekite ja Hi-Res Audio sertifikaadiga, mis tähendab, et nad edastavad kõrgeima helikvaliteedi. Lisaks on need varustatud 40 mm dünaamiliste draiveritega, mis võimaldavad teil nautida kristallselget ja rikkalikult detailset heli.

Pikk tööaeg

Ärge kartke, et kõrvaklapid tühjenevad liiga kiiresti! Edifier WH950NB töötab umbes 34 tundi - kui kasutate ANC funktsiooni, või 55 tundi, kui see on välja lülitatud. Mis veelgi enam, need on varustatud 480 mAh akuga ja kiire laadimise võimalusega piisab vaid 10 minutist laadimist, et need töötaksid veel 7 tundi. Täielikuks laadimiseks on vajalik umbes 1,5 tundi.

Kuule, mida soovid

Ärge muretsege ümbritseva müra pärast! Edifier juhtmevabad kõrvaklapid toetavad hübriidset ANC tehnoloogiat, mis kõrvaldab ebavajaliku müra, et saaksite keskenduda podcastile või audiokirjale, mida kuulate. Kui aga eelistate olla oma ümbrusega kontaktis, kasutage Ambient Sound režiimi, mis on ideaalne näiteks rongijaama jaoks, et te ei jääks olulistest teadetest ilma.

Vaba suhtlemine

Viige telefonivestlused läbi ja nautige suurepärast helikvaliteeti. Edifier WH950NB juhtmevabad kõrvaklapid on varustatud 4 mikrofoniga, millel on ENC mürasummutamine. Selle tulemusena summutavad nad tuule, välist müra ja kõrvalised helid. Nii saate linnajungle keskel vabalt telefoniga rääkida ja olla kindel, et teie kõnekaaslased kuulevad teid.

Mugav kasutamine

Laadige alla Edifier ConneX või Edifier Connect rakendused ja isikupärastage WH950NB. Nendest saate reguleerida ekvalaiserit ja valida erinevate režiimide vahel. Samuti saate kasutada kõrvaklappide peal asuvaid nuppe. Lisaks on kõrvaklapid varustatud taimeri, automaatse väljalülitamise funktsiooni ja ohutu esituse võimalusega, mis piirab maksimaalset helitugevust 85 dB. Lisaks on Androidi kasutajatele saadaval Google Fast Pair võimalus, et kiiresti paarida kõrvaklapid oma seadmega ja kontrollida nende viimast asukohta.

Isikupärastage kõrvaklappide jõudlust vastavalt oma vajadustele

Edifier WH950NB pakub 3 esituse režiimi, mille vahel saate vabalt vahetada nii rakenduse kui ka kõrvaklappide kaudu. Muusikarežiim sobib igapäevaseks kasutamiseks ja muusika kuulamiseks, samas kui mängurežiim vähendab latentsust 80 ms-ni, et saavutada veelgi suurem kaasahaaravus. Teatri režiim on aga surround heli ja professionaalselt häälestatud ekvalaiseri kombinatsioon, et te tunneksite end nagu kinosaalis. Mis veelgi enam, rakenduses on 2 valmis ekvalaiseri eelseadistust - klassikaline ja dünaamiline - ning võimalus neid individuaalselt kohandada.

Juhtmega või juhtmevabalt

Kuulake viisil, mis teile meeldib - kõrvaklapid saavad töötada nii juhtmevabalt kui ka juhtmega. Need toetavad Bluetooth versiooni 5.3, mis pakub stabiilset ja kiiret signaali edastamist kuni 10 meetri kaugusele. Lisaks võimaldavad need ühendada 2 seadet samaaegselt, nii et saate vabalt vahetada esituse vahel, töötades oma sülearvutiga ja rääkides oma nutitelefoniga. See funktsioon on saadaval nii Bluetoothi ühenduse kui ka kaasasoleva kaabli kaudu. Valik on teie!

Hoolikalt läbimõeldud disain

Naudi võrreldamatut mugavust pikka aega. Edifier kõrvaklapid on varustatud pehmete kõrvaklappidega, mis on valmistatud proteiinist nahast ja mäluvahust, et need sobiksid ideaalselt teie kõrvadesse. Need on ideaalsed reisimiseks tänu oma kokkuklapitavale disainile ja kaasasolevale kandekotile. Mis veelgi enam, kõrvaklappide nuppude abil saate vastata/keelduda sissetulevatest kõnedest, reguleerida helitugevust, vahetada lugusid jne. Lisaks tähendab terasest viimistlus ja stiilne, minimalistlik disain, et need sobivad peaaegu iga stiiliga.

Komplektis

KõrvaklapidKandekottUSB to USB-C laadimiskaabel3.5mm audio kaabelHeliadapter lennuki jaoksKasutusjuhend

TootjaEdifier
mudel WH950NB
Bluetooth versioon5.3
Bluetooth profiilidA2DP, AVRCP, HFP
Signaali ulatus10 m
EsitusaegANC funktsiooniga: 34 h, ilma ANC funktsioonita: 55 h
Aku maht480 mAh
LaadimisportUSB-C
Sisendpinge5V/1A
Laadimisaeg1,5 h
Kaal296 ± 1 g
HelikoodekidLDAC, SBC
MuunduridDünaamiline, 40 mm
Impedants32Ω
SPL91 ± 3 dB
Frekventsagedus20 Hz - 40 KHz
Mikrofoni tundlikkus-34 dB
Mõõtmed193 x 169 x 82 mm
VärvBeež
RakendusEdifier Connect, Edifier ConneX

Tehnilised andmed

VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
235 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.