Wireless headphones for calls Tribit CallElite BTH80 (black)

Tribit
Tootekood: 6972312833130
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
Hind
48.40 €

Tribit CallElite BTH80 juhtmevabad kõnepead (must)

Kas telefonikõned on teie töö lahutamatu osa? Varustage end praktiliste juhtmevabade kõrvaklappidega mugavaks suhtlemiseks kontoris või sõiduteel. Neil on 270° reguleeritav mikrofon ja nad pakuvad tõhusat mürasummutust, lisaks on neil praktiline vaigistusnupp. Teine eelis on ergonoomiline disain ja madal kaal, mis toob kaasa kasutusmugavuse.

Stabiilne ühendus

Unustage tüütu kaablid. Tribit CallElite BTH80 kõnepead kasutavad Bluetooth 5.0 ja tipptasemel Qualcomm QCC3020 kiipi, nii et saate nautida maksimaalset liikumisvabadust ning stabiilset ühendust 10 m ulatuses. Oluline on, et saate kõrvaklappe samal ajal ühendada kahe seadmega, et asju veelgi lihtsamaks teha.

Ei enam müra

Tribit CallElite BTH80 kasutab edasijõudnud mürasummutustehnoloogiat ja filtreerib kõrge efektiivsusega välja soovimatud taustamüra. Nende abil saate hõlpsasti keskenduda oma vestlusele isegi mürarikkas kontoris või liiklusest tulvil tänaval. Teine kõrvaklappide eelis on reguleeritav Qualcomm cVc 8.0 mikrofon - see salvestab heli täpselt, lisaks saate selle asendit hõlpsasti oma vajadustele vastavaks reguleerida.

Hoolikalt läbimõeldud disain

Pika tööaja tagamiseks on kõrvaklapid varustatud võimsa akuga. Seetõttu saate neid kasutada kuni 50 tundi, ning energia taastamiseks kulub vaid 1,5 tundi. Praktilised nupud, mis asuvad kõrvaklapi peal, võimaldavad mugavalt reguleerida helitugevust, samas kui kerge disain (70 g) ja proteiinist nahk tagavad kõrge kasutusmugavuse.

Komplektis

Juhtmevabad kõrvaklapid x1Laadimisalus x1USB-adapter x1USB-C laadimiskaabel x1Kasutusjuhend x1

Spetsifikatsioon:

BrändTribit
MudelinumberBTH80
Muundur30 mm
Frekventsagedus20-20 kHz+ 10/-10dB
Impedants32Ω±15%
Aku maht400 mAh
Tööaeg50 h
Laadimisaeg1,5 h
Bluetoothi versioon5.0
Ulatus≥10m
Audio koodekidSBC, AAC
Kaal70 g
VärvMust

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
6 tk
Tellimine esindusse 6-13 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.