Wireless Headphones for kids PowerLocus P2 (blue-green)

PowerLocus
Tootekood: PWL-P2KIDS-BLUEGREEN
  • Värvus: Other
Hind
30.25 €

PowerLocus P2 juhtmevabad kõrvaklapid lastele (sinine-roheline)

PowerLocus P2 juhtmevabad kõrvaklapid on ideaalsed lastele. Need ühendavad mugavuse ja ohutuse ning pakuvad suurepärast helikvaliteeti. Samuti võimaldavad need muusikat mängida erinevatest allikatest - Bluetoothi, audiojuhtme või microSD kaardi kaudu.

Ühendate need kahel viisil

PowerLocus P2 kõrvaklapid ühenduvad valitud seadmetega kahel viisil - nad toetavad nii juhtmega ühendust (3,5 mm audiojuhe) kui ka juhtmevaba ühendust (Bluetooth 5.3). See võimaldab lastel valida endale mugavama variandi!

Kuni 20 tundi mängimist

Kõrvaklappide tööaeg on umbes 15 kuni 20 tundi ühe laadimisega. See võimaldab lastel pikka aega kuulata oma lemmiklaule, vaadata multikaid või vestelda. Te ei pea muretsema, et aku tühjeneb liiga kiiresti ja rikub nende lõbu! Veelgi enam, kõrvaklappide laadimine võtab aega vaid umbes 2 tundi - need on peagi taas kasutamiseks valmis.

Ohutu helipiirang

PowerLocus P2 on varustatud reguleeritava helipiiranguga - 74 dB, 85 dB või 94 dB. See funktsioon kaitseb väikeste laste õrna kuulmist kahjustuste eest. See on äärmiselt oluline omadus, mis tagab ohutuse pikaajalise kasutamise ajal. Ärge muretsege oma lapse kõrvade tervise pärast!

Heli kõrgel tasemel

Kõrvaklapid on varustatud 40 mm draiveritega, mis pakuvad selget ja rikkalikult detailset heli laia sagedusvahemikuga 20 Hz kuni 20 000 Hz. See võimaldab lastel kuulata laule või vaadata multikaid suurepärase helikvaliteediga.

Kõik väikelaste mugavuse nimel

P2 kõrvaklapid on loodud pakkuma maksimaalset mugavust väikestele kasutajatele. Need on väga kerged - kaaluvad vaid 165 g, ja neil on pehmed kõrvaklapid ning reguleeritav peapael, et saaksite need optimaalselt kohandada oma lapse pea kujule. Need on valmistatud vastupidavatest, hüpoallergeenilistest ja kahjuliku BPA-vabadest materjalidest. Lisaks muudab kokkuklapitav disain ja kaasasolev kandekott nende transportimise ja ladustamise lihtsaks.

Veelgi rohkem mugavusi

Üks kõrvaklappide eeliseid on ka sisseehitatud mikrofon, mis võimaldab näiteks vabalt rääkida telefonis vanavanemate või vanematega. Veelgi enam, PowerLocus P2 võimaldavad muusikat mängida microSD kaartidelt. Kopeerige oma lapse lemmiklaule ja lugusid välisele salvestusseadmele ja olge kindel, et teate, mida ta iga päev kuulab!

Komplektis

Kõrvaklapid3.5mm audiojuheLaadimiskaabelKandekott

 

TootjaPowerLocus
mudelpwl-p2kids-bluegreen
VärvSinine-roheline
ÜhendusJuhtmega (3,5 mm audiojuhe) ja juhtmevaba (Bluetooth)
Bluetoothi versioon5.3
TööaegUmbes 15-20 h
LaadimisaegUmbes 2 h
Helipiirang74 / 85 / 94 dB
Muundur40 mm
Sagedusvahemik20 Hz - 20 000 Hz
MikrofonJah
Playback microSD kaardiltJah
Kaal165 g

Tehnilised andmed

VärvusOther
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
49 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.