Wireless Headphones for kids PowerLocus PLED (black&blue)

PowerLocus
Tootekood: PWL-PLED-BLACKBLUE
  • Värvus: Other
Hind
32.65 €

PowerLocus PLED juhtmevabad kõrvaklapid lastele (must ja sinine)

Tutvustame PowerLocus PLED juhtmevabu kõrvaklappe lastele, mis pakuvad kõrget helikvaliteeti ja mugavust. Tänu 40-millimeetristele draiveritele pakuvad nad suurepärast heli ja on ohutud noorimate kasutajate kuulmise jaoks. Need eristuvad ka värvilise LED-taustvalgustuse poolest, mis kindlasti meeldib väikestele muusikasõpradele.

Mitmekesine kombinatsioon

PowerLocus PLED kõrvaklapid pakuvad kahte ühenduvusvõimalust - saate need oma seadmega juhtmega ühendada, kasutades 3.5mm audio kaablit, või paarida need juhtmevabalt Bluetooth 5.3 tehnoloogia abil. See tagab täieliku liikumisvabaduse ja mugavuse olenemata olukorrast!

Pikk tööaeg

Tänu võimsale akule pakuvad PowerLocus PLED kõrvaklapid muljetavaldavat tööaega 25 kuni 30 tundi ühe laadimisega. See tähendab, et te ei pea muretsema, et need liiga kiiresti tühjaks saavad ja takistavad teie last muusika või lugude kuulamisel! Veelgi enam, nende laadimiseks kulub vaid umbes 2 tundi - väikesed kasutajad ei pea liiga kaua ootama.

Suurepärane helikvaliteet

Kõrvaklapid on varustatud 40-millimeetriste draiveritega ja pakuvad laia sagedusvahemikku (20 Hz kuni 20 kHz). Seetõttu pakuvad nad rikkalikult detailset ja selget heli. Lisaks on kolm helitugevuse intensiivsuse režiimi (74 dB, 85 dB ja 94 dB), nii et saate neid kohandada, et kaitsta oma lapse kuulmist.

Erakordne mugavus

Kõrvaklapid on disainitud mugavust silmas pidades - pehme mäluvaht, hüpoallergeensed materjalid ja kerge konstruktsioon (ainult 165 g) tähendab, et lapsed saavad neid pikka aega kanda ilma ebamugavustunde tekkimata. Lisaks tagab reguleeritav peapael ideaalse sobivuse. PLED mudelil on ka kokkupandav disain mugavaks transportimiseks ja ladustamiseks.

Lisaomadused

See ei ole PowerLocus PLED võimaluste lõpp. Sisseehitatud mikrofon võimaldab mugavalt vestelda ning LED-taustvalgustus annab kõrvaklappidele ainulaadse ja kaasaegse iseloomu. Samuti on võimalik mängida muusikat microSD kaardilt - nii saate valida soovitud lood või multikad välisseadmest ja omada rohkem kontrolli selle üle, mida teie laps kuulab.

Komplektis

Kõrvaklapid3.5mm kuni 3.5mm audio kaabelUSB-A kuni USB-C laadimiskaabelKandekott

 

TootjaPowerLocus
mudelpwl-pled-blackblue
VärvMust-sinine
ÜhendusJuhtmega (3.5mm audio kaabel) või juhtmevabalt (Bluetooth)
Bluetoothi versioon5.3
TööaegUmbes 25-30 h
LaadimisaegUmbes 2 h
Draiver40 mm
Sagedusvahemik20 Hz - 20 kHz
Helitugevus3 saadaval režiimi - 74 dB / 85 dB / 94 dB
MikrofonJah
Esitus microSD-ltJah
Kaal165 g
TaustvalgustusLED

Tehnilised andmed

VärvusOther
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
24 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.