Wireless headphones Haylou S35 ANC (blue)

Haylou
Tootekood: S35DARKBLUE
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Sinine
Hind
62.25 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Haylou S35 ANC juhtmevabad kõrvaklapid (sinine)

Avasta muusika maagia uuesti Haylou S35-ga! Kõrvaklapid on varustatud dünaamiliste 40 mm draiveritega ja on Hi-Res sertifikaadiga, mis tähendab, et nad edastavad kõrgeima kvaliteediga heli. Bluetooth 5.2 moodul vastutab seadmega kohese ühenduse eest ning võimas aku võimaldab kuni 60 tunni kasutamist. Need toetavad ka ANC mürasummutustehnoloogiat, mis elimineerib helid kuni -42 dB, ja sisseehitatud mikrofonid võimaldavad sul teha telefonikõnesid. Küljenuppude abil on sul lihtne pääseda kõige olulisematele funktsioonidele.

12Haylou/S35-ANC-Black/3

Laske end hämmastada helikvaliteedist

Olgu need su lemmikmeloodiad, podcastid või filmide vaatamine, Haylou S35 kõrvaklapid pakuvad erakordset kuulamiskogemust. 40 mm dünaamilised draiverid tagavad kõrgete, keskmiste ja madalate toonide usaldusväärse reprodutseerimise, samuti selge, loomuliku ja detailse heli. Kõrvaklapid on samuti saanud Hi-Res sertifikaadi.

12Haylou/S35-ANC-Black/9

Unusta ümbritsev maailm

Pane kõrvaklapid pähe ja keskendu mängitavate laulude ilule! Haylou S35 kasutab innovaatilist ANC mürasummutustehnoloogiat, mis tõhusalt elimineerib ümbritsevaid helisid kuni -42 dB. See võimaldab sul täielikult sukelduda oma lemmikmeloodiate helidesse. Eelistad jääda maailmaga ühendusse? Valige Läbipaistvusrežiim - sa ei pea isegi kõrvaklappe ära võtma, et kuulda, mida teine inimene ütleb!

12Haylou/S35-ANC-Black/1

Avasta uus mugavuse tase

Nauti ületamatut mugavust! Kõrvaklapid on varustatud suurte pehmete vahtkummist kõrvaklappidega, mis sobivad ideaalselt sinu kõrvadesse ilma ebamugava surveeta. Tänu reguleeritavale peapaelale saad hõlpsasti kohandada nende suurust vastavalt oma vajadustele, ja kokkupandav disain muudab nende hoidmise lihtsaks. Haylou S35 paistavad silma ka minimalistliku ja stiilse disainiga.

12Haylou/S35-ANC-Black/8

Valmistatud vestlusteks

Rahvarohke buss, rongijaam või võib-olla kaubanduskeskus? Nüüd saad vabalt telefoniga rääkida igas kohas! Kõrvaklapid on varustatud 5 mikrofoniga, mis salvestavad sinu häält täpselt. Need kasutavad ka ENC tehnoloogiat, mis usaldusväärselt eemaldab ümbritseva müra. Sa saad olla kindel, et sinu helistaja kuuleb kõike, mida sul öelda on!

12Haylou/S35-ANC-Black/7

Kuni 60 tunni tööaeg

Kas plaanid pikka reisi? Võta kõrvaklapid endaga kaasa ja kuula muusikat nii kaua, kui soovid! Sisseehitatud 600 mAh aku tagab kuni 60 tunni kasutamise, kui ANC režiim on välja lülitatud, või kuni 40 tunni, kui see on sisse lülitatud. See annab sulle vabaduse mängida oma lemmiklaule terve päeva jooksul.

12Haylou/S35-ANC-Black/2

Lisafunktsioonid rakenduse kaudu

Kas soovid pääseda juurde teistele huvitavatele funktsioonidele? Laadi oma nutitelefoni alla spetsiaalne rakendus! Sellega saad igal ajal kontrollida laadimist, vahetada režiime või valida saadaval olevatest EQ seadistustest, et kohandada kõrvaklappide heli vastavalt oma eelistustele. Tõsta bassi, rõhuta keskmisi toone või katseta teiste seadistustega, et saada ideaalne heli!

12Haylou/S35-ANC-Black/4

Juhtmevaba ühendus

Häired, viivitused ja muud ühendusprobleemid on minevik. Kõrvaklapid kasutavad edas advance Bluetooth 5.2 tehnoloogiat, mis vastutab kiire, stabiilse ja usaldusväärse ühenduse eest kuni 10 meetri ulatuses. Veelgi enam, saad neid ühendada kahe seadmega korraga, et veelgi mugavam olla. Haylou S35 pakub ka spetsiaalset mängurežiimi, mis tagab ülima madala latentsuse - nüüd ei jää ükski vastane sinu tähelepanust ilma!

12Haylou/S35-ANC-Black/5

Kohandatud

kõrvaklapidUSB-C kaabelhelikaabelkasutusjuhend
TootjaHaylou
mudelS35
VärvSinine
Draiverid40 mm
Toetatud protokollidA2DP / AVRCP / HFP
HelikoodikudSBC/AAC
Bluetoothi versioon5.2
UlatusKuni 10m
LaadimisaegUmbes 2.5 h
TööaegUmbes 40 h (ANC režiim sisse) Umbes 60 h (ANC režiim välja)
Aku tüüpPolümeer-liitium
Aku mahtuvus600 mAh

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusSinine
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
270 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.