Wireless headphones Haylou S35 ANC (violet orange)

Haylou
Tootekood: S35PURPLEORANGE
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Sinine
Hind
55.85 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Haylou S35 ANC Juhtmevabad Kõrvaklapid (Lilla-Oranž)

Haylou S35 ANC juhtmevabad kõrvaklapid ühendavad kaasaegse tehnoloogia, kasutajasõbraliku mugavuse ja stiilse disaini. Need on ideaalsed neile, kes hindavad liikumisvabadust, mugavust ja kompromissitut helikvaliteeti. Varustatud aktiivse müratõrje (ANC), võimsa akuga, intuitiivsete juhtnuppudega, kvaliteetse Bluetooth-ühenduvuse ja lisafunktsioonidega, on need kõrvaklapid suurepärane valik igale kasutajale.

Aktiivne Müratõrje (ANC)

Haylou S35 ANC kõrvaklapid on varustatud edasijõudnud aktiivse müratõrje tehnoloogiaga. See võimaldab nautida oma lemmikmuusikat ilma välistest häirivatest teguritest, mis on eriti kasulik mürarikkas keskkonnas. ANC võimaldab sul täielikult helisse sukelduda, sõltumata ümbritsevast, tagades puhta ja laitmatu kuulamiskogemuse.

Kestva Aku

Imetlusväärse 600mAh akumahtuvusega pakuvad need kõrvaklapid kuni 60 tundi muusika esitust ilma ANC aktiveerimata ja 40 tundi müratõrje peal. Lisaks on ooteaeg umbes 20 päeva. See annab kasutajatele vabaduse kasutada kõrvaklappe pikema aja jooksul ilma pideva laadimise vajaduseta.

Intuitiivsed Juhtnupud

Haylou S35 ANC kõrvaklapid on varustatud praktiliste helijuhtimise nuppudega ja multifunktsionaalse nupuga, mis võimaldab hõlpsat muusika esituse, telefonikõnede ja lugude vahetamise haldamist. Lisaks on teisel kõrvaklapil puutetundlik paneel, mis muudab kasutamise veelgi intuitiivsemaks ja nauditavamaks.

Bluetoothi Stabiilsus

Tänu uusimale Bluetooth 5.2 versioonile pakuvad need kõrvaklapid stabiilset ja kiiret ühendust kuni 10 meetri kaugusel. Bluetoothi protokollid nagu A2DP, AVRCP ja HFP tagavad ühilduvuse laia valiku seadmetega ja garanteerivad kvaliteetse heliedastuse.

Mitmekesine Kasutamine

Haylou S35 ANC kõrvaklapid ei piirdu ainult juhtmevaba kasutamisega. 3.5mm audio sisendi abil saad neid kasutada ka traditsiooniliste juhtmega kõrvaklappidena. See on eriti kasulik, kui aku on tühjaks saanud või seadmete puhul, mis ei toeta Bluetoothi. Lisaks tagab sisseehitatud mikrofon selge hääle vastuvõtu telefonikõnede ajal.

Paki Sisu

Kõrvaklapid x 1 

Laadimiskaabel x 1 

Audio kaabel x 1 

Kasutusjuhend x 1 

Bränd Haylou
Mudel S35
Värv Lilla-Oranž
Sideulatus 10m
Aku Mahutavus 600mAh
Esitusaeg 60h (ilma ANC), 40h (ANC-ga)
Ooteaeg Umbes 20 päeva (ilma ANC)
Sisend 5V-1A
Aku Tüüp Litiumpolümeeraku
Juhtmevaba Ühenduvus Bluetooth 5.2
Bluetoothi Protokollid A2DP, AVRCP, HFP

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusSinine
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
81 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.