Wireless headphones Haylou S35 ANC (white)

Haylou
Tootekood: S35WHITE
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Sinine
Hind
53.30 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Haylou S35 ANC juhtmevabad kõrvaklapid (valge)

Haylou S35 ANC juhtmevabad kõrvaklapid ühendavad arenenud tehnoloogia, kasutusmugavuse ja stiilse disaini. Need on ideaalsed neile, kes hindavad liikumisvabadust ja mugavust, samuti neile, kes ei soovi helikvaliteedis järeleandmisi teha. Varustatud aktiivse müratõrje (ANC), võimsa akuga, intuitiivsete juhtnuppudega, kvaliteetse Bluetooth-ühenduvuse ja lisafunktsioonidega, on need kõrvaklapid suurepärane valik igale kasutajale.

Aktiivne müratõrje (ANC)

Haylou S35 ANC kõrvaklapid on varustatud arenenud aktiivse müratõrje tehnoloogiaga. See võimaldab nautida oma lemmikmuusikat ilma väliste häirijateta, mis on eriti kasulik mürarikkas keskkonnas. ANC võimaldab täielikku helisse süvenemist, olenemata ümbritsevast, tagades puhta ja veatu helikogemuse.

Kestva aku

Imetlusväärse 600mAh akumahtuvusega pakuvad need kõrvaklapid kuni 60 tundi muusika taasesitust ilma ANC-ta ja 40 tundi müratõrje aktiveerimisega. Lisaks on ooteaeg umbes 20 päeva. See annab kasutajatele vabaduse kasutada kõrvaklappe pikema aja jooksul ilma pideva laadimise vajaduseta.

Intuitiivsed juhtnupud

Haylou S35 ANC kõrvaklapid on varustatud praktiliste helikontrolli nuppudega ja multifunktsionaalse nupuga, mis võimaldab hõlpsat muusika taasesituse, telefonikõnede ja lugude vahetamise haldamist. Lisaks on teisel kõrvaklapil puutetundlik paneel, mis muudab kasutamise veelgi intuitiivsemaks ja nauditavamaks.

Bluetoothi stabiilsus

Tänu uusimale Bluetooth 5.2 versioonile pakuvad need kõrvaklapid stabiilset ja kiiret ühendust kuni 10 meetri kaugusel. Bluetoothi protokollid nagu A2DP, AVRCP, HFP tagavad ühilduvuse laia valiku seadmetega ja garanteerivad kvaliteetse heliedastuse.

Mitmekesine kasutamine

Haylou S35 ANC kõrvaklapid ei piirdu ainult juhtmevaba kasutamisega. 3,5 mm audio sisendi abil saate neid kasutada ka traditsiooniliste juhtmega kõrvaklappidena. See on eriti kasulik, kui aku on madal või seadmete puhul, millel pole Bluetoothi. Lisaks tagab sisseehitatud mikrofon selge hääle vastuvõtu telefonikõnede ajal.

Pakendi sisu

Kõrvaklapid x 1

Laadimiskaabel x 1

Audio kaabel x 1

Kasutusjuhend x 1

Bränd Haylou
mudel S35
Värv Valge
Side ulatus 10m
Aku mahtuvus 600mAh
Töötamise aeg 60h (ilma ANC), 40h (ANC-ga)
Ooteaeg umbes 20 päeva (ilma ANC)
Sisend 5V-1A
Aku tüüp Liitium-ioon Polümeer Aku
Juhtmevaba ühenduvus Bluetooth 5.2
Bluetoothi protokollid A2DP, AVRCP, HFP

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusSinine
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
124 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.