Wireless Headphones PowerLocus Buddy Kids (blue)

PowerLocus
Tootekood: PWL-BUDDY-BLUENOEAR
  • Värvus: Sinine
Hind
27.90 €

PowerLocus Buddy Kids juhtmevabad kõrvaklapid (sinine)

Avasta PowerLocus Buddy Kids juhtmevabad kõrvaklapid - loodud spetsiaalselt noorimate kasutajate jaoks. Need ühendavad moodsat disaini, funktsionaalsuse ja erakordse mugavuse, mis on kohandatud laste vajadustele. 40 mm muundurid tagavad suurepärase helikvaliteedi ning sisseehitatud mikrofon võimaldab vabalt rääkida.

Paindlikud ühenduvusvõimalused

PowerLocus Buddy Kids pakuvad ühenduvust nii juhtmega, kasutades 3,5 mm audiojuhet, kui ka juhtmevabalt - Bluetooth 5.3 kaudu, mis on äärmiselt praktiline lahendus, mis võimaldab lastel mugavalt muusikat kuulata igas olukorras. Nüüd saavad pisikesed valida, kuidas nad soovivad oma kõrvaklappe kasutada!

Võimas aku

Kõrvaklappidel on pikk tööaeg, 25 kuni 30 tundi ühel laadimisel. Ära muretse, et need tühjaks saavad liiga kiiresti! Veelgi enam, nende laadimiseks kulub vaid umbes 2 tundi, nii et lapsed saavad kiiresti tagasi oma lemmiklugude kuulamise juurde ilma pika ootamiseta.

Reguleeritav helipiir

PowerLocus Buddy Kids kõrvaklapid toetavad kolme helipiiri režiimi: 74 dB, 85 dB ja 94 dB. See võimaldab helitugevust kohandada lastele ohutuks tasemeks. See on äärmiselt oluline omadus, mis kaitseb pisikeste kuulmist liigse müra eest ja seega kahjustuste eest.

Erakordne helikvaliteet

Tänu 40 mm muunduritele tagavad kõrvaklapid selge ja detailirikka heli sagedusvahemikus 20 Hz kuni 20 000 Hz. Seetõttu saavad lapsed nautida selget ja kõrvadele meeldivat heli fantastilise kogemuse jaoks, olgu nad siis muusikat kuulamas või multikaid vaatamas.

Mugavus ja vastupidavus

PowerLocus Buddy Kids on kerged (165 g) ja mõeldud pikaajaliseks kasutamiseks. Pehmed kõrvaklapid ja reguleeritav peapael tagavad mugava kandmise isegi kogu päeva vältel. Lisaks muudab kokkupandav disain ja kaasasolev kandekott kõrvaklapid lihtsaks hoiustamiseks ja transportimiseks - nii et sinu laps saab neid kergesti kaasa võtta puhkusele või reisile!

Lisamugavused

Kõrvaklappide sisseehitatud mikrofon võimaldab vabalt rääkida vanemate või teiste pereliikmetega ning võimalus mängida muusikat microSD kaartidelt tähendab, et pisikesed kasutajad saavad mugavalt juurde pääseda oma lemmikmultikatele ja lauludele peaaegu igas olukorras. PowerLocus Buddy Kids sisaldavad ka stiilset LED-taustvalgustust, mis on silmatorkav ja tõenäoliselt meeldib enamikule lastele.

Kaasas

Kõrvaklapid3.5mm audiojuheLaadimiskaabelKandekott

TootjaPowerLocus
mudelpwl-buddy-bluenoear
VärvSinine
ÜhendusJuhtmega (3.5 mm audiojuhe) ja juhtmevaba (Bluetooth)
Bluetoothi versioon5.3
TööaegUmbes 25-30 h
LaadimisaegUmbes 2 h
HelipiirKolm režiimi: 74 / 85 / 94 dB
Muundur40 mm
Sagedusvahemik20 Hz - 20 000 Hz
Playback microSD kaardiltJah
MikrofonJah
Kaal165 g
TaustvalgustusLED

Tehnilised andmed

VärvusSinine
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
46 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.