Wireless Headphones PowerLocus MoonFly, ANC (black)

PowerLocus
Tootekood: PWL-MOONFLY-BLACK
  • Värvus: Must
Hind
45.80 €

PowerLocus MoonFly juhtmevabad kõrvaklapid, ANC (must)

Tutvuge PowerLocus MoonFly juhtmevabade kõrvaklappidega koos aktiivse müra vähendamise (ANC) tehnoloogiaga - ideaalne kombinatsioon uuenduslikest tehnoloogiatest, elegantsetest disainidest ja erakordsest mugavusest. Need pakuvad pikka tööaega kuni 70 tundi, suurepärast helikvaliteeti ja hulgaliselt funktsioone, mis teevad neist suurepärase valiku isegi kõige nõudlikumatele kasutajatele.

Aktiivne müra vähendamine (ANC)

PowerLocus MoonFly pakuvad edasijõudnud ANC tehnoloogiat, mis vähendab ümbritsevat müra umbes 20 dB võrra. See võimaldab teil täielikult keskenduda oma muusikale - välised helid ei häiri teid enam! See on ideaalne reisides, tööl või kodus.

Pikendatud tööaeg

PowerLocus MoonFly kõrvaklapid pakuvad muljetavaldavat tööaega - kuni 45 tundi ANC sisse lülitatuna ja kuni 70 tundi, kui te seda ei kasuta. Nii saate nautida oma lemmikmeloodiaid tõeliselt kaua - kodus, tööl või reisil. Ärge kartke, et teie seade lõpetab liiga kiiresti töötamise!

Erinevad ühendusvõimalused

PowerLocus MoonFly pakuvad võimalust ühendada nii juhtmega, kasutades 3,5 mm helikaablit, kui ka juhtmevabalt, tänu Bluetooth 5.3 tehnoloogiale, mis tagab kiire ja stabiilse edastuse peaaegu igasugustes tingimustes. Mis veelgi parem, Multi Point tehnoloogia võimaldab teil neid siduda mitme seadmega samaaegselt. Kõrvaklapid on samuti laialdaselt ühilduvad - need töötavad probleemideta sülearvutite, nutitelefonide ja muude seadmetega.

Erakordne helikvaliteet

40 mm draiverite ja laia sagedusvahemikuga 20-20000 Hz tagavad, et kõrvaklapid edastavad täis, sügava ja detailide rohke heli. See tähendab, et nad toimivad fantastiliselt erinevates rakendustes - mitte ainult muusika kuulamisel, vaid ka filmide vaatamisel või mängude mängimisel. Nautige kõrgekvaliteedilist heli olenemata olukorrast!

Mugavus ja vastupidavus

Kõrvaklapid on loodud maksimaalse mugavuse tagamiseks. Pehmed, 90° pööratavad kõrvaklapid, mis on valmistatud mäluvahtmaterjalist, ja reguleeritav peapael tagavad mugava kandmise isegi pikka aega. PowerLocus MoonFly on samuti väga vastupidavad - ärge kartke neid kiiresti kahjustada. Need eristuvad ka oma kerge kaalu (umbes 202 g) ja kokkupandava disaini poolest, mis muudab nende hoidmise ja transportimise palju lihtsamaks. Need võivad teid saata peaaegu igal pool!

Ideaalne vestlusteks

Kas vajate kõrvaklappe, mis tulevad kasuks ka telefonikõnede, online-mängude või videokonverentside ajal? PowerLocus MoonFly on tõeline hitt! Tänu sisseehitatud mikrofoni abil registreerivad nad teie häält suurepäraselt, andes teile kindluse, et teie vestluspartnerid kuulevad teid probleemideta.

Komplektis

Kõrvaklapid3.5mm helikaabelLaadimiskaabel

 

TootjaPowerLocus
mudelpwl-moonfly-black
ÜhendusJuhtmega (3.5mm helikaabel) ja juhtmevabalt (Bluetooth)
Bluetoothi versioon5.3
TööaegANC sisse: umbes 45 h; ANC välja: umbes 70 h;
Muundur40 mm
Sagedusvahemik20 Hz - 20 000 Hz
Müra vähendamine20 dB ± 3 dB
MikrofonJah
Multi Point tehnoloogiaJah
Kaal202 g

Tehnilised andmed

VärvusMust
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
14 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.