Wireless Headphones PowerLocus P1 (black & white)

PowerLocus
Tootekood: PWL-P1-BLACKBLUE
  • Värvus: Other
Hind
23.60 €

PowerLocus P1 juhtmevabad kõrvaklapid (must ja sinine)

Tutvuge PowerLocus P1 juhtmevabade kõrvaklappidega - kaasaegne lahendus kõigile, kes hindavad kvaliteetset heli, mugavust ja funktsionaalsust. 40 mm kõlarid tagavad nauditava heli, samas kui Bluetooth 5.3 ühendus tagab usaldusväärse juhtmevaba edastuse. Toode eristub ka oma laia ühilduvuse ja ergonoomilise disaini poolest.

Erinevad ühendusvõimalused

PowerLocus P1 pakub nii juhtmega (3,5 mm audiojuhe) kui ka juhtmevaba ühendust - tänu Bluetooth 5.3-le, mis tagab stabiilse, kiire ja usaldusväärse edastuse. See võimaldab teil kuulata oma lemmikmeloodiaid täpselt nii, nagu soovite! Samuti väärib märkimist Multi Point funktsioon, mis võimaldab teil kõrvaklappe siduda rohkemate seadmetega.

Palju tunde muusikat

Kõrvaklapid pakuvad tööaega 15 kuni 20 tundi ühe laadimisega. Nii saate muusikat kuulata nii kaua, kui soovite - unustage piirangud! Veelgi enam, P1 täislaadimiseks kulub vaid umbes 2 tundi, nii et saate selle kiiresti järgmise kasutuse jaoks valmis. Te ei pea liiga kaua ootama, et naasta oma lemmiklugude juurde!

Suurepärane helikvaliteet

PowerLocus P1 on varustatud 40 mm kõlaritega ja pakub laia sagedusvahemikku 20 Hz kuni 20 000 Hz. See võimaldab teil nautida sügavat bassi, detailirikast heli ja suurepärast helikvaliteeti, sõltumata muusikastiilist, mida kuulate.

Teie mugavuseks

Kõrvaklapid on loodud teie mugavust silmas pidades. Pehmed kõrvaklapid, reguleeritav peapael ja kokkuklapitav disain muudavad need mugavaks kandmiseks ja lihtsaks hoiustamiseks. Veelgi enam, P1 kaalub vaid 168 grammi - ärge muretsege väsimuse pärast isegi pikaajalise kasutamise korral.

Integreeritud mikrofon

P1 kõrvaklapid tulevad kasuks mitte ainult muusika kuulamisel, vaid ka telefonikõnede ja muude tegevuste jaoks. Need on varustatud kvaliteetse mikrofoniga, mis registreerib teie häält ideaalselt ja võimaldab teil vabalt suhelda sõprade, kolleegide või pereliikmetega.

Laialdane ühilduvus

Kõrvaklapid on ühilduvad laia valiku seadmetega - need töötavad probleemideta erinevate brändide sülearvutite, nutitelefonide ja tahvelarvutitega. Need võimaldavad ka muusika esitamise micro SD kaartidelt (mahtuvusega 2 GB, 4 GB, 8 GB, 16 GB või 32 GB). Samuti on olemas FM-režiim mugavaks raadiokuulamiseks. PowerLocusiga ei pea te end piirama - nüüd kuulate oma lemmiklaule just nii, nagu soovite!

Komplektis

Kõrvaklapid3.5mm audiojuheLaadimiskaabelKandekott

 

TootjaPowerLocus
mudelpwl-p1-blackblue
VärvMust-sinine
ÜhendusJuhtmega (3,5 mm audiojuhe) ja juhtmevaba (Bluetooth)
Bluetoothi versioon5.3
TööaegUmbes 15-20 h
LaadimisaegUmbes 2 h
Muundur40 mm
Sagedusvahemik20 Hz - 20 000 Hz
MikrofonJah
Multi Point tehnoloogiaJah
Esitamine microSD kaardiltJah
FM raadio režiimJah
Kaal168 g

Tehnilised andmed

VärvusOther
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
28 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.