Wireless Headphones PowerLocus P2 (white-purple)

PowerLocus
Tootekood: PWL-P2-WHITEVIOLET
  • Värvus: Valge
Hind
30.30 €

PowerLocus P2 juhtmevabad kõrvaklapid (valge ja lilla)

PowerLocus P2 juhtmevabad kõrvaklapid on stiili, mugavuse ja arenenud tehnoloogia ideaalne kombinatsioon. Need on loodud inimestele, kes hindavad suurepärast heli ja kasutusmugavust. Need pakuvad pikka tööaega (kuni 20 tundi ühe laadimisega), mitmekesiseid ühendusvõimalusi ja erakordset helikvaliteeti, muutes need fantastiliseks valikuks igapäevaseks kasutamiseks.

Erinevad ühendusvõimalused

PowerLocus P2 pakuvad ühendust nii juhtmega, kasutades 3,5 mm audio kaablit, kui ka juhtmevabalt - tänu Bluetooth 5.3-le. Seega saate neid kohandada oma vajadustele peaaegu igas olukorras ja kuulata muusikat just nii, nagu soovite!

Pikk tööaeg

Naudi katkematut muusikat kuni 15-20 tundi ühe laadimisega. PowerLocus P2-ga ei pea muretsema, et aku tühjeneb liiga kiiresti! Veelgi enam, laadimine, mis kestab vaid umbes 2 tundi, võimaldab sul oma kõrvaklappe kiiresti uuesti kasutamiseks valmis saada. Unusta pikk ooteaeg!

Heli, mis rõõmustab sind

Kõrvaklapid on varustatud 40 mm draiveritega ja pakuvad laia sagedusreaktsiooni (20 Hz kuni 20 000 Hz). Selle tulemusena pakuvad nad sügavat ja selget heli. Olgu tegemist muusika kuulamise, filmide vaatamise või kõnede tegemisega, heli on alati kristallselge!

Ergonoomiline disain ja mugavus

PowerLocus P2 on loodud maksimaalse mugavuse tagamiseks. Pehmed kõrvaklapid ja reguleeritav peapael tagavad mugava kandmise pikaks ajaks. Lisaks teeb kerge kaal (168 g) ja kokkuklapitav disain kõrvaklapid lihtsaks hoiustada ja transportida. Sa saad neid hõlpsasti kaasa võtta puhkusele või reisile!

Lisafunktsioonid

Kõrvaklappide sisseehitatud mikrofon võimaldab sul teha telefonikõnesid või Interneti-kõnesid mugavalt, ja võimalus mängida muusikat micro SD kaartidelt (maht 2 GB, 4 GB, 8 GB, 16 GB või 32 GB) tähendab, et saad hõlpsasti kuulata oma lemmiklaule peaaegu igas olukorras. Samuti on saadaval FM raadio režiim.

Ühildub paljude seadmetega

Kõrvaklapid on ühilduvad paljude seadmetega, nagu sülearvutid, tahvelarvutid ja nutitelefonid. See tähendab, et sa ei pea end piirama - saad need hõlpsasti oma seadmetega ühendada ja nautida oma lemmikmuusikat igal pool. Samuti on olemas FM-režiim, mis võimaldab sul mugavalt kuulata raadiot igal pool.

Komplektis

Kõrvaklapid
3.5mm audio kaabel
Laadimiskaabel
Kandekott

 

TootjaPowerLocus
mudelpwl-p2-whiteviolet
VärvValge-lilla
ÜhendusJuhtmega (3.5mm audio kaabel) ja juhtmevaba (Bluetooth)
Bluetoothi versioon5.3
TööaegUmbes 15-20 h
LaadimisaegUmbes 2 h
Muundur40 mm
Sagedusreaktsioon20 Hz - 20 000 Hz
MikrofonJah
Multi Point TechnologyJah
FM raadio režiimJah
Micro SD kaardi esitamineJah
Kaal168 g

Tehnilised andmed

VärvusValge
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
49 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.