Wireless Headphones PowerLocus P3 (rose gold)

PowerLocus
Tootekood: PWL-P3-ROSEGOLD
  • Värvus: Other
Hind
30.30 €

PowerLocus P3 juhtmevabad kõrvaklapid (roosa kuld)

Avasta elegants ja tipptasemel tehnoloogia PowerLocus P3 juhtmevabades kõrvaklappides, mis ühendavad suurepärase helikvaliteedi ja erakordse mugavuse. Pika tööajaga (kuni 50 tundi), usaldusväärse Bluetooth 5.3 ühenduvuse ja kvaliteetsete 40mm draiveritega on need ideaalne valik nõudlikele kasutajatele.

Pikk tööaeg, kiire laadimine

Üks kõrvaklappide suurimaid eeliseid on nende pikk tööaeg, mis on umbes 40-50 tundi. Mis veelgi parem, nende laadimiseks kulub vaid umbes 2 tundi. Sa ei pea liiga kaua ootama! Lisaks toetavad PowerLocus P3 kiiret laadimist - vajad vaid umbes 10 minutit, et nautida muusikat veel 3 tundi.

Kaks ühendusvõimalust

PowerLocus P3 pakub suurepärast paindlikkust, kuna neid saab ühendada nii juhtmega, kasutades 3.5mm audio kaablit, kui ka juhtmevabalt, kasutades Bluetooth 5.3 tehnoloogiat, mis tagab stabiilse, usaldusväärse edastuse ja madala latentsuse sõltumata tingimustest. Nii saad vabalt vahetada seadmete vahel ja kuulata muusikat just nii, nagu soovid! Samuti on saadaval Multi Point tehnoloogia, mis võimaldab kõrvaklappe siduda rohkem kui ühe seadmega korraga.

Heli, mis rõõmustab sind

Koge, kui hästi võivad sinu lemmiklood kõlada. Kõrvaklapid kasutavad kvaliteetseid 40mm draivereid ja pakuvad laia sagedusala 20 Hz kuni 20,000 Hz. Selle tulemusena pakuvad nad sügavat, rikkalikult detailset heli ja suurepärast helikvaliteeti, mis rahuldab isegi kõige nõudlikumaid kasutajaid.

Erakordne mugavus

Kas kuulad sageli muusikat pikki tunde? Hoolitse oma mugavuse eest! Kõrvaklappide kõrvapadjad on vooderdatud erakordselt pehmete materjalidega, mis muudab need väga mugavaks. Lisaks võimaldab reguleeritav peapaela disain seda vastavalt sinu vajadustele kohandada. PowerLocus P3 on ka väga kerged (ainult 191 g) ja neil on kokkuklapitav disain - nende transportimine ja hoidmine ei ole sulle probleemiks.

Integreeritud mikrofon

Varu kõrvaklappe, mis töötavad ka hästi telefonikõnede, online mängude mängimise või online koosolekute osalemise jaoks. P3 mudelil on integreeritud kvaliteetne mikrofon, mis salvestab sinu häält usaldusväärselt, pakkudes suurepärast helikvaliteeti. Tänu sellele kuulevad su vestluskaaslased sind mureta!

Komplektis

Kõrvaklapid3.5mm audio kaabelLaadimiskaabel

TootjaPowerLocus
mudel pwl-p3-rosegold
VärvRoosa-kuld
ÜhendusJuhtmega (3.5mm audio kaabel) ja juhtmevabalt (Bluetooth)
Bluetoothi versioon5.3
TööaegUmbes 40-50 h
LaadimisaegUmbes 2 h
Draiver40 mm
Sagedusala20 Hz - 20,000 Hz
MikrofonJah
Multi point tehnoloogiaJah
Kaal191 g

Tehnilised andmed

VärvusOther
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
19 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.