Wireless Headphones PowerLocus P4 (black)

PowerLocus
Tootekood: PWL-P4-BLACKGOLD
  • Värvus: Must
Hind
31.55 €

PowerLocus P4 juhtmevabad kõrvaklapid (must)

Avasta uus mugavuse ja helikvaliteedi tase PowerLocus P4 juhtmevabade kõrvaklappidega. Muljetavaldava tööajaga kuni 50 tundi, usaldusväärse Bluetooth 5.3 ühenduvuse, ergonoomilise disaini ja erakordse helikvaliteediga tänu 40-millimeetristele draiveritele, on need ideaalsed kõrvaklapid igale muusikasõbrale.

Pikk tööaeg

Nautige oma muusikat soovimatute katkestusteta, tänu muljetavaldavale tööajale 40 kuni 50 tundi ühe laadimisega. Veelgi enam, kõrvaklappide laadimine võtab aega vaid umbes 2 tundi - olete valmis neid taas kasutama hetkega. Unustage pikk ootamine!

Kaks ühenduvusvõimalust

PowerLocus P4 pakuvad erakordset paindlikkust tänu nende võimele olla ühendatud nii juhtmega (kasutades 3.5mm audio kaablit) kui ka juhtmevabalt - kasutades kiiret ja stabiilset Bluetooth 5.3 tehnoloogiat, ideaalne lahendus, mis võimaldab teil sõltuvalt olukorrast seadmete vahel vabalt vahetada.

Suurepärane helikvaliteet

40-millimeetriste draiveritega ja laia sagedusvahemikuga 20-20000 Hz, PowerLocus P4 kõrvaklapid pakuvad sügavat, täit heli ja suurepärast helikvaliteeti. Olgu see muusika kuulamine, filmide vaatamine või kõnede tegemine, heli on alati täiesti selge!

Ergonoomiline disain

PowerLocus P4 kõrvaklapid on loodud maksimaalse mugavuse tagamiseks. Pehmed kõrvaklapid ja reguleeritav peapael muudavad need mugavaks kanda isegi pikka aega, samas kui nende kaal vaid 181 grammi ja kokkupandav disain muudavad need hõlpsasti transportitavaks ja hoiustatavaks.

Veelgi rohkem võimalusi

Integreeritud mikrofon muudab kõrvaklapid suurepäraseks telefonikõnede ja Interneti-kõnede jaoks. Nüüd võite olla kindel, et teie vestluskaaslased kuulevad teid probleemideta! Veelgi enam, PowerLocus P1 toetab Multi Point tehnoloogiat, mis võimaldab teil neid samal ajal mitme seadmega ühendada.

Komplektis

Kõrvaklapid3.5mm audio kaabelLaadimiskaabelKandekott

 

TootjaPowerLocus
mudelpwl-p4-blackgold
VärvMust
ÜhendusJuhtmega (3.5 mm audio kaabel) ja juhtmevabalt (Bluetooth)
Bluetoothi versioon5.3
TööaegUmbes 40-50 h
LaadimisaegUmbes 2 h
Muundur40 mm
Sagedusvahemik20 Hz - 20,000 Hz
MikrofonJah
Multi point tehnoloogiaJah
Kaal181 g

Tehnilised andmed

VärvusMust
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
27 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.