Wireless Headphones PowerLocus P4 (white)

PowerLocus
Tootekood: PWL-P4-WHITEGOLD
  • Värvus: Valge
Hind
31.55 €

PowerLocus P4 juhtmevabad kõrvaklapid (valge)

Avasta uus mugavuse ja helikvaliteedi tase PowerLocus P4 juhtmevabade kõrvaklappidega. Muljetavaldava tööajaga kuni 50 tundi, usaldusväärse Bluetooth 5.3 ühenduvusega, ergonoomilise disaini ja erakordse helikvaliteediga tänu 40-millimeetristele draiveritele, on need ideaalsed kõrvaklapid igale muusikasõbrale.

Pikk tööaeg

Naudi oma muusikat ilma soovimatute katkestusteta tänu muljetavaldavale tööajale 40 kuni 50 tundi ühe laadimisega. Mis veelgi parem, kõrvaklappide laadimine võtab aega vaid umbes 2 tundi - oled valmis neid kohe kasutama. Unusta pikk ootamine!

Kaks ühenduvusvõimalust

PowerLocus P4 pakuvad erakordset paindlikkust, kuna neid saab ühendada nii juhtmega (kasutades 3.5mm audio kaablit) kui ka juhtmevabalt - kasutades kiiret ja stabiilset Bluetooth 5.3 tehnoloogiat, ideaalne lahendus, mis võimaldab sul sõltuvalt olukorrast seadmete vahel vabalt vahetada.

Suurepärane helikvaliteet

40-millimeetriste draiverite ja laia sagedusvahemikuga 20-20000 Hz, PowerLocus P4 kõrvaklapid pakuvad sügavat, täit heli ja suurepärast helikvaliteeti. Olgu tegemist muusika kuulamise, filmide vaatamise või kõnede tegemisega, heli on alati selgelt arusaadav!

Ergonoomiline disain

PowerLocus P4 kõrvaklapid on loodud maksimaalse mugavuse tagamiseks. Pehmed kõrvaklapid ja reguleeritav peapael muudavad need mugavaks kanda isegi pikka aega, samas kui nende kaal vaid 181 grammi ja kokkuklapitav disain muudavad need kergesti transportitavaks ja hoiustatavaks.

Veelgi rohkem võimalusi

Integreeritud mikrofon muudab kõrvaklapid suurepäraseks telefonikõnede ja internetikõnede jaoks. Nüüd saad olla kindel, et sinu vestluskaaslased kuulevad sind probleemideta! Mis veelgi parem, PowerLocus P1 toetab Multi Point tehnoloogiat, mis võimaldab neid ühendada mitme seadmega samaaegselt.

Komplektis

Kõrvaklapid3.5mm audio kaabelLaadimiskaabelKandekott

 

TootjaPowerLocus
mudelpwl-p4-whitegold
VärvValge
ÜhendusJuhtmega (3.5 mm audio kaabel) ja juhtmevaba (Bluetooth)
Bluetoothi versioon5.3
TööaegUmbes 40-50 h
LaadimisaegUmbes 2 h
Muundur40 mm
Sagedusvahemik20 Hz - 20,000 Hz
MikrofonJah
Multi point tehnoloogiaJah
Kaal181 g

Tehnilised andmed

VärvusValge
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
29 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.