Wireless Headphones QCY ANC H4 (white)

Qcy
Tootekood: H4WHITE
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
43.90 €

QCY ANC H4 juhtmevabad kõrvaklapid (valged)

QCY H4 pakuvad hämmastavat helikogemust. 40 mm draiveritega varustatud kõrvaklapid toovad esile kõrgeima kvaliteediga heli, mis on sertifitseeritud Hi-Res Audio poolt. Aktiivne müratõrjetehnoloogia kõrvaldab tõhusalt välised helid, võimaldades sul keskenduda sellele, mis on kõige olulisem. Need võimaldavad muusika esitust kuni 70 tundi ning kahekordsed mikrofonid koos ENC tehnoloogiaga tagavad selged telefonikõned. Sa saad neid ühendada oma valitud seadmega kas juhtmega või juhtmevabalt. Eraldi QCY rakendus võimaldab sul kohandada heliseadeid igasuguste muusikastiilide jaoks.

12QCY/H4-white/3

Tipptasemel heli

QCY H4-ga koged sa heli, nagu poleks sa kunagi varem kuulnud. 40 mm draiverite ja kuni 40 kHz laia sagedusvastusega toovad QCY H4-d uskumatult selget ja täpset heli. Need on samuti Hi-Res Audio sertifitseeritud, et toota stuudio kvaliteediga heli. Nüüd saad kuulda iga detaili oma lemmiklauludest - sügavat bassi kuni kõrgete toonideni.

12QCY/H4-white/1

Unusta müra

Immerseeri end muusika helidesse või keskendu oma tööle, olenemata sellest, kus sa oled. ANC tehnoloogia abil vähendavad kõrvaklapid ümbritsevat müra kuni 43 dB. See tähendab, et saad nautida oma muusikat ilma tänava, kontori või muude häirivate helideta. QCY H4 pakub ka nelja ANC režiimi, mis erinevad väliste helide summutamise tasemest. Samuti on olemas Ambient Sound režiim, mis võimaldab sul olla kontaktis oma ümbritsevaga, ilma et peaksid kõrvaklappe eemaldama, mis on näiteks linnaliikluses väga kasulik.

12QCY/H4-white/11

Kuula katkestusteta

QCY H4 on valmis sind saatma päevade kaupa katkestusteta, olenemata sellest, kui intensiivselt sa neid kasutad. Need on varustatud 600 mAh akuga, mis tagab kuni 60 tundi kasutusaega ANC režiimis või kuni 70 tundi ANC välja lülitatuna. See on piisavalt aega, et vaadata 35 filmi või kuulata 1,050 laulu!

12QCY/H4-white/7

Räägi ilma häirivate helideta

Olgu sul oluline ärikohtumine või vestlus sõpradega, saad alati loota suurepärasele helikvaliteedile QCY H4-ga. Kõrvaklapid on varustatud kahekordsete mikrofonidega, mis salvestavad sinu häält täpselt, tagades, et see kõlab selgelt ja loomulikult. Need kasutavad ka ENC tehnoloogiat, mis kõrvaldab tausthelide segamise vestluste ajal.

12QCY/H4-white/8

Stabiilne ühendus madala latentsusega

Las su muusika saadab sind igal pool. Kõrvaklapid kasutavad Bluetooth 5.1, mis pakub kiiret ja stabiilset ühendust sinu seadmega kuni 10 meetri kaugusel. Madal latentsus vaid 0,08 sekundit mängurežiimis tagab, et heli on täiuslikult sünkroonitud videoga, mis on äärmiselt oluline online mängimisel.

12QCY/H4-white/4

Võta kõnesid, kui vaatad filme

QCY H4 võimaldab sul ühendada kaks seadet samaaegselt. See võimaldab sul kuulata muusikat oma sülearvutist ja võtta kõnesid oma telefonist, ilma et peaksid pidevalt kõnesid vahetama või lahti ühendama ja uuesti ühendama. Kas vaatad oma tahvelarvutis filmi ja su telefon hakkab äkki helisema? Lihtsalt topeltpuuduta kõrvaklappe, et kõne vastu võtta!

12QCY/H4-white/9

Mugavus esikohal

Kõrvaklapid on loodud sinu mugavust silmas pidades. Pehmed kõrvaklapid, mis on valmistatud sünteetilisest proteiinist nahast, sobivad ideaalselt sinu kõrvade kujuga, vähendades survet. Seetõttu ei pea sa muretsema ebamugavuste pärast isegi tundidepikkuse kuulamise ajal. Kokkuvolditav disain tähendab, et saad neid kaasa võtta igale poole - nad ei võta palju ruumi sinu seljakotis. QCY H4-l on ka intuitiivsed nupud, mis võimaldavad sul reguleerida helitugevust, vahetada laule, võtta vastu ja tagasi lükata kõnesid - seda kõike ilma oma telefoni välja võtma.

12QCY/H4-white/6

Komplektis

kõrvaklapidUSB-C kuni USB-A kaabel3.5mm audio kaabelkasutusjuhend
TootjaQCY
mudelH4
VärvValge
Kõrvaklappide tüüpIn-ear
Muundurid40 mm
Sagedusvastus40 kHz
Bluetoothi versioon5.1
UlatusKuni 10 m
Bluetoothi profiilA2DP / AVRCP / HFP
ÜhendustüüpJuhtmevaba ja juhtmega - 3.5 mm audio kaabel
Aku maht600 mAh
KasutusaegKuni 60h (ANC peal) Kuni 70h (ANC välja)
LaadimisaegKuni 2h
LaadimisliidesUSB-C
RakendusQCY rakendus
Ühilduvad süsteemidiOS / Android

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
1344 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.