Wireless Headphones QCY H2 PRO (white)

Qcy
Tootekood: H2PROWHITE
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
20.85 €

QCY H2 PRO juhtmevabad kõrvaklapid (valge)

Viige end maagilisse helimaailma QCY H2 Pro abil! QCY H2 Pro juhtmevabad kõrvaklapid on varustatud 40-millimeetriste draiveritega, mis panevad teid tundma nagu oleksite oma lemmikbändi kontserdil, olenemata sellest, kus te viibite. Sisseehitatud mikrofonid koos ENC-tehnoloogiaga võimaldavad teil teha telefonikõnesid. Neil on tööaeg kuni 60 tundi ja spetsiaalne rakendus annab teile täieliku kontrolli mängitava heli üle.

12QCY/H2pro-white/1

Heli, mida te väärite

Teie lemmiklaulud pole kunagi kõlanud paremini! Kõrvaklapid on varustatud 40-millimeetriste draiveritega, mis pakuvad rikkalikku detaili ja uskumatut sügavust. Selle tulemusena avastate oma lemmiklauludes uusi nüansse, mida te varem võisite märkamata jätta. QCY H2 Pro pakuvad ka erilist bassirežiimi, mis rõhutab madalaid sagedusi, et pakkuda unustamatut muusikakogemust.

12QCY/H2pro-white/6

Muusika katkematult

Naudi pikki muusikahetki, muretsemata sagedase laadimise pärast. Võimas 400 mAh aku tagab umbes 60 tunni kasutuse ühe laadimisega. See võimaldab sul edukalt vaadata kuni 13 500 lühivideot TikTokis või mängida lausa 900 laulu.

12QCY/H2pro-white/3

Püsi ühenduses

QCY H2 Pro-l on sisseehitatud mikrofonid, mis võimaldavad teil teha telefonikõnesid. Need kasutavad ka ENC (keskkonnahelide summutamine) tehnoloogiat, mis elimineerib taustamüra segamise. See tähendab, et saate rääkida telefonis mürarikkates kohtades, tänaval või rahvarohkes kontoris, ja teie kõneleja kuuleb täpselt, mida teil öelda on.

12QCY/H2pro-white/7

Juhtmevaba vabadus

QCY H2 Pro kõrvaklapid on varustatud uusima Bluetooth 5.3 versiooniga, mis tagab kiire ja stabiilse ühenduse teie seadmega kuni 10 meetri kaugusel. Mängurežiimis pakuvad nad ultra-madalat latentsust vaid 0,068 sekundit, nii et saate reageerida oma vastase igale liikumisele hetkega. Need võimaldavad teil ühendada kaks seadet samaaegselt, nii et saate hõlpsasti nende vahel vahetada, ilma et peaksite lahti ühendama ja uuesti ühendama.

12QCY/H2pro-white/2

Uus mõõde muusika kuulamiseks

Kas plaanite puhkusele minna? Või võib-olla seisate silmitsi tundidepikkuse rongireisiga? Võtke QCY H2 Pro kõrvaklapid endaga kaasa! Tänu nende kokkuklapitavale disainile ei võta nad teie pagasis palju ruumi. Nende pehmed kõrvaklapid kohanduvad teie kõrvade kujuga, pakkudes ületamatut mugavust, isegi pikaajalise kuulamise ajal. Sisseehitatud juhtnupud võimaldavad teil intuitiivselt hallata oma muusikat ja telefonikõnesid, muutes kõrvaklappide kasutamise tõeliseks naudinguks.

12QCY/H2pro-white/10

Avastage rohkem rakenduse kaudu

Kas olete huvitatud täiendavatest funktsioonidest? Laadige alla QCY rakendus ja kasutage oma kõrvaklappide täielikku potentsiaali! Rakendus on saadaval nii Androidi kui ka iOS-i kasutajatele. Selle abil saate isikupärastada heliseadeid, kohandades EQ vastavalt mängitavale muusikastiilile. Samuti saate leida oma kõrvaklappide asukoha või kontrollida nende laadimist.

12QCY/H2pro-white/11

Komplektis

kõrvaklapidUSB-C kuni USB-A kaabelkasutusjuhend
TootjaQCY
mudelH2 Pro
VärvValge
Kõrvaklappide tüüpIn-ear
Draiverid40 mm
Bluetoothi versioon5.3
UlatusKuni 10 m
Bluetoothi profiilA2DP / AVRCP / HFP
Ühenduse tüüpJuhtmevaba ja juhtmega - 3,5 mm audio kaabel
Aku maht400 mAh
Töötamise aegumbes 60h
LaadimisaegKuni 2 h
LaadimisliidesUSB-C
RakendusQCY rakendus
Ühilduvad süsteemidiOS / Android

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
783 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.