Wireless Headphones QCY H3, ANC (black)

Qcy
Tootekood: H3BLACK
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
38.25 €

QCY H3 Traadita Kõrvaklapid (must)

QCY H3 on traadita kõrvaklapid, mis toovad teie lemmikmuusika ellu! Hi-Res audio sertifikaat kinnitab suurepärast helikvaliteeti, tagades täieliku rahulolu iga noodi puhul. Tänu 3 mikrofonile koos VDCNN algoritmiga saate teha telefonikõnesid isegi mürarikkas keskkonnas, ja ANC tehnoloogia viib teid muusikasse, kõrvaldades häirivad helid. Saate neid edukalt ühendada kahe seadmega samaaegselt. Nende tööaeg ulatub kuni 60 tunnini ühe laadimisega ning ergonoomiline disain tagab maksimaalse mugavuse.

12QCY/H3-black/1

Kõrgeima kvaliteediga heli

Laske end muusikast kanda QCY H3-ga! 40 mm dünaamiliste elementidega pakuvad kõrvaklapid uskumatut helikvaliteeti. Selged kõrged helid, sügavad bassid ja uskumatult rikkalikud detailid muudavad teie muusika paremaks kui kunagi varem. QCY H3 on samuti Hi-Res Audio sertifikaadiga, mis tähendab, et nad pakuvad stuudio kvaliteediga heli.

12QCY/H3-black/5

Innovatiivne tehnoloogia

QCY kõrvaklapid on loodud vastama erinevatele kasutaja vajadustele. Tänu QCY H3 arenenud kohanduvatele tehnoloogiatele saavad nad kohanduda teie kõrva struktuuri ja kandmisviisiga. Kõrvaklapid loovad optimaalse mürasummutuse ja parandavad helikõverat, pakkudes heli, mis on kohandatud teie individuaalsetele vajadustele.

12QCY/H3-black/8

Teie otsustate, mida kuulete

Fookustage sellele, mis on kõige olulisem. QCY H3 toetab hübriidmüra summutamise tehnoloogiat, mis tõhusalt vaigistab ümbritsevat müra kuni 43 dB, võimaldades teil sukelduda oma lemmikmuusika helidesse. Teie käsutuses on kuni 4 ANC režiimi, mis erinevad ümbritseva summutamise astme poolest. Nende seas on tuule vähendamise režiim, mis on ideaalne jalutamiseks või jalgrattasõiduks, ja läbipaistvuse režiim, mis võimaldab teil olla kontaktis ümbritseva maailmaga, ilma et peaksite kõrvaklappe ära võtma.

12QCY/H3-black/4

Rääkige ilma segamiseta, kus iganes olete

Ostate rahvarohkes kaubanduskeskuses? Või ootate oma rongi rongijaamas? Nüüd saate nendes kohtades vabalt telefoniga rääkida! QCY H3 kõrvaklapid on varustatud kuni 3 sisseehitatud mikrofoniga, mida toetab arenenud VDCNN algoritm, mis automaatselt kohandab mürasummutuse taset. See tähendab, et teie sõnad salvestatakse täpselt, olenemata keskkonnast, kus viibite.

12QCY/H3-black/9

Kuulake terve päeva

QCY H3-ga saad nautida oma lemmikmeloodiaid isegi päevade kaupa! Kõrvaklapid võimaldavad teil nautida äärmiselt pikka tööaega! Kui ANC režiim on sisse lülitatud, saavad nad mängida muusikat 35 tundi, ja kui ANC režiim on välja lülitatud, suureneb nende tööaeg kuni 60 tunnini. Pärast vaid umbes 2 tunni laadimist on nad taas tööks valmis!

12QCY/H3-black/10

Kiire ja usaldusväärne - Bluetooth 5.3 ühendus

Naudi fantastilist heli ilma viivituseta, olgu need mängud, filmide vaatamine või muusika kuulamine. Kõrvaklapid kasutavad uusimat Bluetooth 5.3 kiipi, mis tagab kiire ja stabiilse ühenduse kuni 10 meetri ulatuses. Veelgi enam, mängurežiimis on latentsus vähendatud vaid 0,068 sekundini, mis tagab täiusliku heli ja video sünkroniseerimise.

12QCY/H3-black/2

Disainitud teie mugavust silmas pidades

Kuulake muusikat tunde ilma ebamugavuse pärast muretsemata! Kõrvasiseste klappide pehmest sünteetilisest proteiininahast valmistatud kõrvaklapid sobivad ideaalselt teie kõrvadele, avaldamata ebameeldivat survet. Lisaks võimaldavad sisseehitatud nupud mugavalt juhtida teie muusikapleierit, kõnesid või helitugevust, mis muudab QCY H3 kasutamise veelgi nauditavamaks.

12QCY/H3-black/7

Lisafunktsioonid rakenduse kaudu

Avastage kõrvaklappide kõik funktsioonid QCY rakendusega! Leiate selle nii Google Play poest kui ka App Store'ist. Selle abil saate kohandada heliseadeid igasugusele muusikale, kontrollida aku laadimist, leida oma kõrvaklappe või valida saadaval olevaid ANC režiime.

12QCY/H3-black/3

Komplektis

kõrvaklapid3.5mm audio kaabelUSB-C kuni USB-A kaabelkasutusjuhend
TootjaQCY
mudelH3
VärvMust
Kõrvaklappide tüüpIn-ear
Muundurid40 mm
Bluetooth versioon5.3
UlatusKuni 10 m
Bluetooth profiilA2DP / AVRCP / HFP
Ühenduse tüüpTraadita ja juhtmega - 3.5 mm audio kaabel
Aku maht500 mAh
TööaegKuni 35h (ANC sisse) Kuni 60h (ANC välja)
LaadimisaegUmbes 2h
LaadimisliidesUSB-C
Kõrvaklappide mõõtmed160.2 x 81.7 x 196.8 mm
Ühilduvad süsteemidiOS / Android
RakendusQCY rakendus

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
176 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.