Wireless Headphones QCY H3 lite, ANC (black)

Qcy
Tootekood: H3LITEBLACK
  • Värvus: Must
Hind
33.95 €

QCY H3 lite juhtmevabad kõrvaklapid, ANC (must)

QCY H3 Lite on ideaalsed kõrvaklapid muusikasõpradele, kes hindavad nii kvaliteeti kui mugavust. Need pakuvad suurepärast helikvaliteeti ning ANC tehnoloogia abil saad nautida sügavat bassi ja selgeid kõrgusi ilma ümbritseva mürata. Ergonoomiline disain ja pehmed kõrvaklapid tagavad mugava kandmise tundide kaupa. ENC tehnoloogia ja DSP mikrofonid pakuvad erakordset selgust vestlustes ning võimas aku tagab kuni 60 tunni mängimise lemmiklugude nautimist.

Erakordne helikvaliteet

Sukeldu selge ja terava heli maailma QCY H3 Lite juhtmevabade kõrvaklappidega. 40mm titaankattega membraan pakub rikkalikku akustilist kogemust sügava bassi ja selgete kõrgustega, mis toovad iga noodi ellu. Nii tunned iga tundmatud detaili oma lemmikmuusikas!

Täielik keskendumine ANC režiimis

H3 Lite kõrvaklapid kasutavad edasijõudnud müratõrjetehnoloogiat (ANC), mis tõhusalt blokeerib välised helid, võimaldades sul keskenduda ainult oma muusikale või vestlustele. Sa saad hõlpsasti vahetada ANC režiimi täishelikogemuse nautimiseks ja Läbipaistvuse režiimi, kui pead olema teadlik oma ümbrusest, näiteks rongijaamas või lennujaamas.

Kristallselged vestlused

QCY H3 Lite toetab ENC (Keskkonna Müra Tõrje) tehnoloogiat, mis parandab oluliselt sinu telefonivestluste kvaliteeti, elimineerides ümbritseva müra segajad. DSP (Digitaalne Signaalitöötlus) tehnoloogiaga mikrofonid filtreerivad tõhusalt välja soovimatud helid, nagu liiklusmüra või tuulehääl, võimaldades sul suhelda selgelt olenemata asukohast.

Mugavus pikaajalisteks kasutamiseks

QCY H3 Lite kõrvaklapid on loodud sinu mugavust silmas pidades. Ergonoomiline disain koos pehmete kõrvaklappidega kohandub sinu kõrva kujuga, tagades ideaalse sobivuse isegi pika kuulamise ajal. Kerge disain ei koorma sinu pead ega kõrvu, muutes need ideaalseks pikaajaliseks muusika või taskuhäälingute kuulamiseks.

Kuni 60 tundi muusika kuulamist

Unusta sagedase laadimise vajadus! QCY H3 Lite kõrvaklapid pakuvad muljetavaldavat tööaega - kuni 60 tundi ANC välja lülitatuna või kuni 50 tundi ANC sisse lülitatuna. Kiire laadimine võimaldab kasutada kuni 11 tundi pärast vaid 10-minutilist laadimist, ideaalne pidevalt liikuvatele inimestele.

Mitmekesised ühendusvõimalused

QCY H3 Lite paistab silma oma mitmekesisuse poolest ühendusvõimalustes, muutes selle ideaalseks valikuks neile, kes hindavad paindlikkust. Bluetooth 5.3 tagab stabiilse ja kiire juhtmevaba ühenduse kuni 10 meetri kaugusel. See võimaldab sul nautida oma lemmikmuusikat või teha kõnesid ilma signaali segamisest muretsemata. Kõrvaklapid pakuvad ka juhtmega ühendust, mis on eriti kasulik, kui aku hakkab tühjaks saama - saad valida AUX kaabli või USB-C pordi vahel.

Mängi ja vaata ilma segamiseta

QCY kõrvaklapid on suurepärane valik kõige nõudlikumatele kasutajatele, kes vajavad usaldusväärset varustust nii tööks kui ka meelelahutuseks. Need pakuvad erakordselt madalat latentsust vaid 68ms, tagades, et heli on täiuslikult sünkroonitud pildiga filmide vaatamisel või mängude mängimisel. Lisaks pakuvad QCY H3 Lite võimalust ühendada samaaegselt 2 seadmega Bluetoothi kaudu.

Lihtne kasutada

Kõrvaklappide kasutamine ei ole sulle väljakutse. Intuitiivsed nupud, mis asuvad kõrvaklappide peal, võimaldavad sul kiiresti pääseda kõige olulisematele funktsioonidele. Reguleeri helitugevust, vaheta lugusid, käsitle kõnesid ja palju muud, ilma et peaksid oma seadme poole ulatuma. Veelgi enam, QCY rakendus võimaldab sul isikupärastada oma heli 9 saadaval EQ seadistusega. Sa saad rakendust kasutada ka oma kõrvaklappide leidmiseks, nuppude funktsiooni muutmiseks või ANC vaigistustaseme muutmiseks.

Komplektis:

KõrvaklapidUSB-C kuni USB-A laadimiskaabelKasutusjuhend

 

TootjaQCY
mudelH3 Lite
VärvMust
ÜhendusJuhtmevaba ja juhtmega (AUX + USB-C)
Bluetooth versioon5.3
UlatusKuni 10 meetrit
Bluetooth profiilidA2DP / AVRCP / HFP
Muundurid40 mm
TööaegKuni umbes 60 tundi (ANC välja); kuni umbes 50 tundi (ANC sisse)
Aku maht400 mAh
LaadimisaegKuni 2 tundi
Kiire laadimineJah, 10 minutit=11 tundi
LaadimisportUSB-C
Mõõtmed160.1 x 81.8 x 197.7 mm
RakendusQCY
Ühilduvad operatsioonisüsteemidiOS / Android

Tehnilised andmed

VärvusMust
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
174 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.