Wireless headphones Tribit QuitePlus 71 (black)

Tribit
Tootekood: C05-2301N-01
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Must
Hind
35.35 €

Tribit QuitePlus 71 juhtmevabad kõrvaklapid (must)

Kas soovid kuulata oma lemmikmuusikat olenemata sellest, kus sa oled? Tribit kõrvaklapid on sinu jaoks ideaalsed! Need paistavad silma juhtmevaba ühenduvuse poolest, kuna kasutavad Bluetooth 5.0 tehnoloogiat - nii saad nautida täiuslikku ja katkematut ühendust! Veelgi enam, need on varustatud ANC aktiivse mürasummutustehnoloogiaga, mis tähendab, et need tagavad selgemad ja realistlikumad heliefektid. Need on ka ergonoomilised ja väga kerged. Tribitiga on sinu armastatud muusika alati sinuga!

Tribit/QuitePlus-71-Black/4

Juhtmevaba nauding

Kas soovid vabaneda sassis kaablitest? Tribitiga on see võimalik! Need kasutavad Bluetooth 5.0 ühendust, seega pakuvad nad stabiilset, turvalist ja kiiret ühendust. Kui eelistad traditsioonilisi lahendusi, on sul võimalus ühendada need kaabli kaudu, millel on 3,5 mm pistik. Veelgi enam, kui soovid seadeid muuta, ei pea sa enam iga kord oma telefoni järele ulatuma! Kõik vajalikud nupud asuvad kõrvaklappide peal - saad näiteks peatada/taaskäivitada esituse, tõsta või alandada helitugevust, aktiveerida ANC režiimi või näha laadimistaset.

Tribit/QuitePlus-71-Black/1

ANC tehnoloogia

Tribit kõrvaklapid on mõeldud kasutajatele, kes soovivad muusikasse täielikult sukelduda, seega on need varustatud ANC tehnoloogiaga. Tänu sellele vähendatakse liigseid müra, nii et seade pakub selgemaid ja realistlikumaid heliefekte. Veelgi enam, saad käsitsi valida mürasummutuse režiimi vastavalt oma kuulamismugavustele ja ümbritsevale keskkonnale. Tribitiga kaotad end täielikult oma lemmiklugudesse!

Tribit/QuitePlus-71-Black/2

Pikk esitusaeg

Tribit kõrvaklappide eripära on nende pikk esitusaeg. Varustatud liitium-polümeerakuga, pakuvad nad kuni 30 tundi esitusaega! Ära muretse, kui nende energia otsa saab, kuna saad selle taastada vaid 2,6 tunni jooksul kaasasoleva kaabliga! Naudi oma lemmikhelisid, olenemata sellest, kus sa oled!

Tribit/QuitePlus-71-Black/5

Kasutusmugavus

Tribit ei ole mitte ainult funktsionaalne kõrvaklapp, vaid ka kasutusmugavus. Sa ei pea muretsema ebamugava valu pärast nende kandmisel, kuna need on varustatud pehmete, kuju mäletavate kõrvaklappidega, mis suudavad pöörduda 90°. Veelgi enam, neil on ka reguleeritav peapael, ja nende kaal on vaid umbes 213 g, seega ei ole need lisaraskus. Kas soovid need oma kohvrisse pakkida? Pole probleemi! Tänu nende kokkupandavale disainile sobivad nad ideaalselt igaks reisiks!

Tribit/QuitePlus-71-Black/3

Komplektis

Tribit kõrvaklapid 3,5 mm pistikuga kaabel laadimiskaabel kasutusjuhend
TootjaTribit
mudelC05-2301N-01
Bluetoothi versioon5.0
Bluetoothi profiilHFP/HSP/A2DP/AVRCP
AkkLiitium-polümeer
Muusika esitusaegkuni 30 tundi
Laadimisaeg2,6 tundi
SisendDC 5V/1A
Kaal213 g

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusMust
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
50 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.