Wireless headphones TWS BlitzWolf, BW-FYE16, ANC (black)

Blitzwolf
Tootekood: BW-FYE16
  • Värvus: Must
Hind
40.85 €

TWS BlitzWolf kõrvaklapid, BW-FYE16, ANC (must)

Kas otsite kaasaegseid kõrvaklappe, mis mitte ainult ei paku suurepärast helikvaliteeti, vaid ka palju huvitavaid funktsioone? Valige BlitzWolf BW-FYE16! Nautige selget ja teravat heli ning katkestage müra mürasummutustehnoloogia abil. Avastage ka laadimiskarbi kõik võimalused koos sisseehitatud puutetundliku ekraaniga. Kõrvaklapid on varustatud ka IPX5 veekindlusega ja ühenduvad Bluetooth 5.3 kaudu usaldusväärseks traadita edastamiseks.

Müra vähendamine

Unustage tüütu müra ja keskenduge sellele, mis teile kõige rohkem korda läheb. Kõrvaklapid toetavad intelligentset mürasummutust, et tõhusalt kõrvaldada ebavajalik taustamüra. Samuti on olemas läbipaistvuse režiim, mis võimaldab teil muusikat kuulata, kaotamata kontakti ümbritseva keskkonnaga. Te ei pea enam muretsema, et jääte tööl või rongijaamas olulist teavet kuulmata!

Pikk tööaeg

Nautige oma lemmikmuusikat nii kaua, kui soovite. Ärge muretsege, et kõrvaklapid lõpetavad liiga kiiresti töötamise! Koos laadimiskarbiga saavad nad teid teenindada kuni 32 tundi. See teeb neist suurepärased tööks, kodus ja reisides! Kuid sellega ei piirduta - BW-FYE16 toetavad kiiret laadimist. Muusika kuulamiseks kulub vaid umbes 15 minutit, et nautida veel 4 tundi!

Tippkvaliteediga heli

Kõrvaklapid kasutavad uut dekodeerimistehnoloogiat, mis toob välja kõrglahutusega heli ja võrreldamatu detailirikkuse. Sukelduge oma lemmikmeloodiate maailma ja koguge unustamatuid muusikakogemusi! Fantastiline 3D ruumiline helikvaliteet paneb teid tundma, nagu oleksite kontserdil oma kodus. Samuti saate valida 5 esitlusrežiimi - tasakaalustatud, stereo, bass, jazz ja vokaal. See lihtsustab teie lemmiklaulude parimate kohtade esiletoomist!

LED puutetundlik karp

BW-FYE16 laadimiskarp on varustatud LED puutetundliku ekraaniga, mis pakub mugavat juurdepääsu mitmele huvitavale funktsioonile ning tänu nutikale heleduse juhtimisele ei häiri see teid pimedas. Näiteks saate seda kasutada muusika esituse juhtimiseks, mürasummutuse režiimide valimiseks, kõnedele vastamiseks, helitugevuse reguleerimiseks ja isegi oma kõrvaklappide leidmiseks. Samuti saate valida 5 ekraani kujunduse vahel - vaadake, milline teile kõige rohkem meeldib! Samuti on võimalik seadistada BW-FYE16 automaatselt teid teatud aja pärast üles äratama.

Kasutusmugavus

Tänu oma ergonoomilisele disainile sobivad kõrvaklapid ideaalselt kõrvadesse, ei kuku välja ja ei avalda ebamugavat survet. Nende täiendav eelis on IPX5 veekindlus - te ei pea enam loobuma oma lemmiklaulude kuulamisest treeningu ajal või kui näete, et hakkab sadama! Veelgi enam, kõrvaklappide kasutamine on lihtne sisseehitatud puuteplaatide abil, millega saate kiiresti ja mugavalt peatada esituse, vastata telefonile, vahetada laulu, aktiveerida hääleassistent ja palju muud!

Perfektne vestlemiseks

Kas peate helistama valjuses ja lärmakas kohas? BW-FYE16 puhul ei ole see probleem! Kõrvaklapid vähendavad soovimatut taustamüra vestluste ajal ja registreerivad täpselt inimhäält, nii et võite olla kindel, et iga teie sõna kuuldub ideaalselt.

Komplektis

KõrvaklapidLaadimiskarpLaadimiskaabelKasutusjuhend

 

TootjaBlitzWolf
mudelBW-FYE16
VärvMust
Muundur11 mm
Frekventsagedus20 Hz - 20 kHz
Bluetoothi versioon5.3
Bluetoothi profiilidHSP, A2DP, AVRCP
UlatusKuni 10 m
Kõrvaklappide aku maht40 mAh
Korpuse aku maht350 mAh
VestlusaegUmbes 6 h
Muusika esitamise aegUmbes 7 h
OoteaegUmbes 100 h
LaadimisaegUmbes 2 h
MikrofonJah

Tehnilised andmed

VärvusMust
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
46 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.