TWS Edifier NeoBuds Pro 2 headphones, ANC (black)

Edifier
Tootekood: NEOBUDSPRO2BLACK
  • Värvus: Hõbe
Hind
107.10 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

TWS Edifier NeoBuds Pro 2 kõrvaklapid, ANC (must)

Edifier NeoBuds Pro 2 on kvaliteetsed kõrvaklapid, millel on premium helikvaliteet - need on Hi-Res Audio sertifikaadiga, mis tähendab, et need pakuvad paremat heli kui CD. Tänu mahukatele akudele saad nautida muusikat 4 tundi ühe laadimisega ja laadimiskarbi abil veel 12 tundi. Varustatud kokku 8 mikrofoniga, millel on keskkonna müra summutamine (ENC), saad vabalt rääkida, muretsemata pideva kordamise pärast. Komplektis on 7 paari erineva suurusega kummist klambreid, mis tagavad, et kõrvaklapid püsivad kindlalt kõrvades. Veelgi enam, kandmise tuvastamise funktsioon paneb kõrvaklapid automaatselt peatama ja jätkama esitust, et sa ei jääks ilma oma lemmikhetkedest lauludes. Ümbritsev heli pakub erakordset kuulamiskogemust. Kas sulle meeldib mängida? See on hea, sest mängurežiim pakub sujuvat heli ja video sünkroniseerimist, et võidud tuleksid veelgi kergemini. Ja Ambient Aware režiim võimaldab sul samal ajal muusikat kuulata ja ümbritseva maailmaga ühenduses olla, et saaksid ohutult joosta või oodata rongijaamas või lennujaamas, muretsemata oluliste sõnumite mahajätmise pärast. Kas see ei kõla hästi? Ja see on vaid osa funktsioonidest!

Edifieri lairiba mitme kanali ANC

Aktivne müra summutamine (ANC) on tehnoloogia, mis aktiivselt vähendab ümbritsevat müra, võimaldades sul muusikasse või meediasse süveneda ilma segavate helideta. NeoBuds Pro 2 kasutab täiustatud ANC süsteemi kolme mikrofoniga, mis töötavad mitme kanaliga süsteemis, pakkudes nii Feed-Forward kui ka Feed-Back müra vähendamist. See võimaldab kõrvaklappidel haarata ja elimineerida müra laias sagedusvahemikus kuni 5 kHz, ületades oluliselt traditsioonilisi ANC süsteeme, mis keskenduvad ainult 100-200 Hz ribadele. See tähendab, et NeoBuds Pro 2 vähendavad mitte ainult madalsageduslikku müra, vaid ka mitmeid teisi helisid, nagu klaviatuuri klikkide heli, vestlused, kodumasinate helid, norskamise ja isegi beebi nutmine, pakkudes sulle täielikku süvenemist muusikasse, olenemata ümbritsevast keskkonnast.

Pikk tööaeg ja kandmise tuvastamine

4 tundi ühe laadimisega, mida pikendatakse veel 12 tunni võrra laadimiskarbiga, on tulemus, mille NeoBuds Pro 2 kõrvaklapid saavutavad ANC peal, samas kui funktsiooni väljalülitamisel saad muusikat kuulata 5.5 tundi, pikendatuna 16.5 tunniga. Kas sul on veel tund reisi ja sa oled alles poole peal filmiga? Ühenda kõrvaklapid laadimisele 15 minutiks ja saad veel 2 tundi kuulamist! Kas mõni reisikaaslane küsib sinult midagi? Tänu kandmise tuvastamisele tuvastavad kõrvaklapid, kas sa kannad neid - kui sa võtad ühe või mõlemad ära, peatavad nad automaatselt muusika ja jätkavad, kui paned need tagasi pähe.

Puutepaneelid

Mõlemal kõrvaklapil on puutepaneelid, mis võimaldavad sul juhtida esitust, hallata kõnesid ja vahetada režiimide vahel ilma telefonile ulatumata. Lihtsalt puuduta vasakut või paremat paneeli teatud arvu kordi ja saad kutsuda esile määratud funktsiooni.

Tipptasemel heli

NeoBuds Pro 2 kõrvaklapid on Hi-Res Audio sertifikaadiga, kuid neil on ka LDAC ja LHDC koodekid, mis tagavad, et kõrvaklapid toetavad väga laia sagedusvastust 20Hz-40KHz (LDAC) ja garanteerivad fantastilise helikvaliteedi, mis edastatakse Bluetoothi kaudu. Sisseehitatud Bluetooth 5.3 pakub stabiilset, segamatut ühendust, et saaksid nautida audiophile kogemust, mida pakub ruumiline heli koos peade jälgimisega, mis paneb sind tundma, nagu oleksid sa ümbritsetud kaasahaarava realistliku heliga igast suunast, olenemata sellest, kuhu oma pead pöörad.

Selged vestlused

Igal kõrvaklapil on 4 mikrofoniga keskkonna müra summutamine (ENC), mis vähendab taustamüra, samal ajal kui sinu hääl eristub, et sinu vestluskaaslased kuuleksid sind selgelt ja arusaadavalt.

Treenimisel ja liikvel olles

Keskkonnarežiim on fantastiline lahendus inimestele, kes reisivad palju ja armastavad muusikat kuulata rongijaamas või lennujaamas oodates. See režiim võimaldab sul samal ajal nautida mängitava muusika heli ja olla teadlik oma ümbritsevast, näiteks kuulda kuulutusi. Sportlased ja füüsiliste tegevuste armastajad hindavad samuti seda funktsiooni, kuna see suurendab ohutust. Veelgi enam, IP54 kaitse tagab tolmukindluse ning kaitse higi ja vihma eest.

Edifier ConneX ja hulk lisahüvesid

Laieneda oma võimalusi Edifier ConneX rakendusega! See annab sulle juurdepääsu ekvalaiser (EQ) funktsioonidele, täiendavatele seadistustele, võimalusele muuta LEDide värvi 8 erinevaks versiooniks ja muule! Kõrvaklappide lisahüvedest on TWS peegeldamise funktsioon, mis võimaldab sul määrata mis tahes kõrvaklapi peamiseks, st selleks, mis hoiab Bluetoothi ühendust. Veelgi enam, neil on ka võimalus ühendada kahe seadmega samaaegselt! Nüüd saad vahetada muusika, filmide või kõnede vahel kahes erinevas seadmes vaevata. Rakendus võimaldab sul ka kiiresti leida kõrvaklappe, näidates nende viimase teadaoleva asukoha kaardil ja võimaldades sul kaugelt helina aktiveerida. See pakub võrreldamatut kasutajakogemust.

Komplektis

kõrvaklapid, laadimiskarp, USB-C laadimiskaabel, kate, kasutusjuhend, erineva suurusega kapslid (XXS-XXL) x7 paari

 

TootjaEdifier
mudelNeoBuds Pro 2
Värvmust
BluetoothV5.3
Bluetooth protokollidA2DP, AVRCP, HFP
Bluetoothi ulatus10 m
Samuti ühendatud seadmete arv2
Tööaeg ANC peal4h (kõrvaklapid) + 12h (laadimiskarp)
Tööaeg ANC väljas5.5h (kõrvaklapid) + 16.5h (laadimiskarp)
Aku maht55mAh/3.85V (kõrvaklapid), 500mAh/3.7v (karp)
LaadimisportUSB-C
Laadimisaeg1h (kõrvaklapid), 1h (karp)
Kaal5.6g (üks kõrvaklapp), 49.2g (karp)
Heli kodeerimineLDAC, LHDC, SBC, AAC
JuhtmedKnowles Balanced Armature Driver, 10mm
Impedants24Ω
Mikrofonid8 (4 igas kõrvaklapist)
Mikrofoni tundlikkus-38dB
Sagedusvahemik20Hz-40KHz(LDAC), 20Hz-20KHz(SBC,AAC)
Heli192kHz, 24bit
KaitseasteIP54
Helirõhu tase92dB
RakendusEdifier ConneX

Tehnilised andmed

VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
98 tk
Tellimine esindusse 6-13 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.