TWS Edifier NeoBuds Pro 2 headphones, ANC (ivory)

Edifier
Tootekood: NEOBUDSPRO2IVORY
  • Värvus: Hõbe
Hind
106.30 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

TWS Edifier NeoBuds Pro 2 kõrvaklapid, ANC (beez)

Edifier NeoBuds Pro 2 on kvaliteetsed kõrvaklapid, mis pakuvad premium helikvaliteeti - need on Hi-Res Audio sertifikaadiga, et pakkuda paremat heli kui CD. Tänu mahukatele akudele saad nautida muusikat 4 tundi ühe laadimisega ja laadimiskarbi abil veel 12 tundi. Varustatud 8 mikrofoniga, mis omavad ümbritseva müra summutamise (ENC) funktsiooni, saad vabalt rääkida, muretsemata pideva kordamise pärast. Komplektis on 7 paari erineva suurusega kummist klambreid, mis tagavad, et kõrvaklapid istuvad kindlalt kõrvades. Veelgi enam, kandmise tuvastamise funktsioon paneb kõrvaklapid automaatselt peatama ja jätkama esitust, et sa ei jääks oma lemmikhetkedest ilma. Ruumiheli pakub erakordset kuulamiskogemust. Kas sulle meeldib mängida? See on hea, sest mängurežiim pakub sujuvat heli ja video sünkroniseerimist, et võidud tuleksid veelgi kergemini. Ja Ambient Aware režiim võimaldab sul samal ajal muusikat kuulata ja ümbritsevast teadlik olla, et sa saaksid ohutult joosta või oodata rongijaamas või lennujaamas, muretsemata oluliste sõnumite saamata jäämise pärast. Kas see kõlab hästi? Ja see on alles osa funktsioonidest!

Edifieri lairibaga mitme kanali ANC

Aktivne müra summutamine (ANC) on tehnoloogia, mis vähendab aktiivselt ümbritsevat müra, võimaldades sul muusikasse või meediasse süveneda ilma häirivate helideta. NeoBuds Pro 2 kasutab täiustatud ANC süsteemi kolme mikrofoniga, mis toimivad mitme kanali süsteemis, pakkudes nii Feed-Forward kui ka Feed-Back müra vähendamist. See võimaldab kõrvaklappidel tabada ja kõrvaldada müra laias sagedusvahemikus kuni 5 kHz, ületades kaugele traditsioonilisi ANC süsteeme, mis keskenduvad ainult 100-200 Hz ribadele. See tähendab, et NeoBuds Pro 2 vähendavad mitte ainult madalsageduslikku müra, vaid ka mitmesuguseid teisi helisid, nagu klaviatuuri klikkide heli, vestlused, kodumasinate heli, norskamise ja isegi beebi nutmine, pakkudes sulle täielikku süvenemist muusikasse, olenemata ümbritsevast. 

Pikk kasutusaeg ja kandmise tuvastamine

4 tundi ühe laadimisega, mida pikendab veel 12 tundi laadimiskarbiga, on tulemus, mille NeoBuds Pro 2 kõrvaklapid saavutavad ANC sisse lülitatuna, samas kui funktsiooni välja lülitamisel saad muusikat kuulata 5.5h, pikendatuna 16.5h. Kas sul on veel tund reisi ja oled alles poolel teel filmiga? Ühenda kõrvaklapid laadimiseks 15 minutiks ja saad veel 2 tundi kuulamist! Kas mõni reisikaaslane küsib sinult midagi? Tänu kandmise tuvastamisele tuvastavad kõrvaklapid, kas sa kannad neid - kui võtad ühe või mõlemad ära, peatavad nad automaatselt muusika ja jätkavad, kui paned need tagasi pähe.

Puuteplaadid

Kõikidel kõrvaklappidel on puuteplaadid, mis võimaldavad sul juhtida esitust, hallata kõnesid ja vahetada režiime, ilma et peaksid oma telefoni järele ulatuma. Lihtsalt puuduta vasakut või paremat plaati teatud arvu kordi ja kutsud esile määratud funktsiooni.

Tipptasemel heli

NeoBuds Pro 2 kõrvaklapid on Hi-Res Audio sertifikaadiga, kuid neil on ka LDAC ja LHDC koodekid, mis tagavad, et kõrvaklapid toetavad väga laia sagedusvastust 20Hz-40KHz (LDAC) ja garanteerivad fantastilise helikvaliteedi, mis edastatakse Bluetoothi kaudu. Sisseehitatud Bluetooth 5.3 pakub stabiilset, häirevaba ühendust, et saaksid nautida audiophile kogemust, mida pakub ruumiline heli koos pea jälgimisega, mis paneb sind tundma, nagu oleksid sa ümbritsetud kaasahaarava realistliku heliga igast suunast, olenemata sellest, kuhu sa oma pead keerad.

Vestluste tasandamine

Igal kõrvaklapil on 4 mikrofoniga keskkonnamüra summutamine (ENC), mis vähendab taustamüra, samal ajal kui sinu hääl eraldatakse, et sinu vestluspartnerid kuuleksid sind selgelt ja puhtalt.

Treeningute ajal ja liikvel olles

Ümbritseva režiim on fantastiline lahendus inimestele, kes reisivad palju ja armastavad muusikat kuulata, oodates rongijaamas või lennujaamas. See režiim võimaldab sul samal ajal nautida mängitavat muusikat ja olla teadlik oma ümbritsevast, näiteks kuulda teadandeid. Sportlased ja füüsiliste tegevuste nautijad hindavad samuti seda funktsiooni, kuna see suurendab ohutust. Veelgi enam, IP54 kaitse tagab tolmukindluse ja kaitse higi või vihma eest.

Edifier ConneX ja hulk lisahüvesid

Laiene oma võimalused Edifier ConneX rakendusega! See annab sulle juurdepääsu ekvalaiser (EQ) funktsioonidele, täiendavatele seadistustele, võimalusele muuta LEDide värvi 8 erinevaks versiooniks ja palju muud! Kõrvaklappide täiendavate eeliste hulka kuulub TWS peegeldamisfunktsioon, mis võimaldab sul määrata ükskõik millise kõrvaklapi peamiseks, st selle, mis hoiab Bluetoothi ühendust. Veelgi enam, neil on ka võimalus ühendada samaaegselt kahe seadmega! Nüüd saad vahetada muusika, filmide või kõnede vahel kahe erineva seadme vahel vaevata. Rakendus võimaldab sul ka kiiresti leida kõrvaklappe, näidates nende viimase teadaoleva asukoha kaardil ja võimaldades sul kaugelt helisignaali aktiveerida. See pakub ületamatut kasutajakogemust.

Komplektis

Kõrvaklapid x 2Laadimiskarp x 1Kõrvaklapi kummitükid x 7 paari (XXS-XXL)Laadimiskaabel x 1Kaitse x 1Kasutusjuhend x 1

 

BrändEdifier
mudel NeoBuds Pro 2
VärvBeež
BluetoothV5.3
Bluetooth protokollidA2DP, AVRCP, HFP
Töös kaugus10m
Samuti ühendatud seadmete arv2
Toimimisaeg ANC sisse4h (kõrvaklapid) + 12h (laadimiskarp)
Toimimisaeg ANC välja5.5h (kõrvaklapid) + 16.5h (laadimiskarp)
Aku maht55mAh/3.85V (kõrvaklapid), 500mAh/3.7v (karp)
LaadimisportUSB-C
Laadimisaeg1h (kõrvaklapid), 1h (karp)
Kaal5.6g (üks kõrvaklapid), 49.2 (karp)
Heli kodeerimineLDAC, LHDC, SBC, AAC
JuhtmedKnowles Balanced Armature Driver
Kõlari suurus10mm, dünaamiline
Takistus24Ω
Mikrofonid8 (4 igas kõrvaklapis)
Mikrofoni tundlikkus-38dB
Sagedusvahemik20Hz-40KHz(LDAC), 20Hz-20KHz(SBC,AAC)
Heli192kHz, 24bit
Kaitse taseIP54
Helirõhu tase92dB
RakendusEdifier ConneX

Tehnilised andmed

VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
114 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.