Wireless headphones TWS ONIKUMA T308 Black

ONIKUMA
Tootekood: T308BTWS
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
16.15 €

TWS ONIKUMA T308 Kõrvaklapid Must

TWS ONIKUMA T308 kõrvaklapid on suurepärane valik neile, kes hindavad ainulaadset disaini ja pikka tööaega. Neil on geomeetriline disain, millel on rohelised aktsendid, et lisada veelgi rohkem iseloomu. T308-d saab kasutada kuni 6 tundi ja laadimiskarbiga, millel on 3 laadimise varu, saab seda aega pikendada kuni 15 tunnini! Veelgi enam, kõrvaklappidel on kahekordne mikrofon DNS müra vähendamisega ja mitmeotstarbeline nupp mitmekesise juhtimise jaoks.

Onikuma/T308-black-TWS/4

Suurepärane heli

10 mm liikuvate dünaamiliste häälekeerdude abil pakuvad T308 kõrvaklapid suurepärast heli, mis võimaldab teil nautida muusikat või kuulda filme või telesarjade tegelasi selgelt. Lisaks, ainult 40 ms latentsusega, võite olla kindel, et kuulete mänge helisid õigel ajal ja ei saa üllatuseks.

Onikuma/T308-black-TWS/3

Tööaeg

ONIKUMA T308 kõrvaklapid on suurepärased pikaajaliseks kasutamiseks - neid saab kasutada kuni 6 tundi ühe laadimisega. Kaasaegne laadimiskarp omab 3 laadimise energiat, seega saab seda kasutada kuni 15 tundi! Laadimisaeg on vaid 1,5 tundi.

Onikuma/T308-black-TWS/8

Selged vestlused

T308 kõrvaklappidesse sisseehitatud mikrofonil on DNS müra vähendamise funktsioon, nii et võite olla kindel oma vestluste kvaliteedis. Inimesed, kellega räägite, kuulevad teid selgelt.

Onikuma/T308-black-TWS/5

Olulisemad funktsioonid alati käepärast

Mitmeotstarbeline nupp on T308 teine eelis. Selle abil saate kõrvaklappe sisse ja välja lülitada, esitusloendi peatada ja jätkata, helitugevust reguleerida, lugude vahel vahetada, kõnesid vastu võtta ja lõpetada ning palju muud! Kogege kõiki ONIKUMA T208 kõrvaklappide funktsioone!

Onikuma/T308-black-TWS/1

Komplekti sisu

Kõrvaklapid ManuaalUSB-C laadimiskaabelKõrvaklappide elastik x 2 paari
BrändONIKUMA
mudelT308
VärvMust
Töösagedus10m
Tööaeg>5h
Laadimisaeg1,5h

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
14 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.