Wireless headphones TWS ONIKUMA T35 Black

ONIKUMA
Tootekood: T35BTWS
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
17.15 €

ONIKUMA T35 Bluetooth kõrvaklapid (must).

ONIKUMA T35 on kompaktne kõrvaklapp, millel on valgustatud karp, mis särab RGB värvides. Seadme puutetundlike paneelide abil saad selle sisse lülitada, muusikat peatada ja mängida, lugude vahel vahetada ning kõnesid vastu võtta ja tagasi lükata. Kõrvaklappide sisseehitatud mikrofon ja nutikas müra summutamise funktsioon tagavad, et sinu kõneleja kuuleb sind selgelt. Kõrvaklappidel on kvaliteetne keraamiline antenn, mis tagab stabiilse ühenduse, muutes kõrvaklappide kasutamise sujuvaks ja mugavaks. Kõrvaklappide tööaeg on kuni 5h.

Onikuma/T35-black-TWS/1

Stiilne disain

ONIKUMA T35 kõrvaklapid on mõeldud inimestele, kes armastavad vidinaid ja head heli - kaasasoleval laadimiskarbil on dekoratiivsed pragud, mis säravad RGB värvides, kui kaas on avatud. Valgustuse efektid teenivad ka kasutajaga suhtlemiseks - kui kõrvaklapid laadivad, särab karp roheliselt ja kustub, kui need on laetud. Omakorda vilgub LED, kui karp on laadimisel, meenutades südame lööke. Kui karp on täielikult laetud, süttib tuli.

Onikuma/T35-black-TWS/6

Selge heli ja kõned

Tänu kõrvaklappide Bluetooth 5.1 ja keraamilisele antennile on ühendus kõrvaklappide ja seadme vahel stabiilne, nii et saad nautida sujuvat ja häireteta kasutamist. Kui avad laadimiskarbi kaane, lülituvad vasak ja parem kõrvaklapp automaatselt sisse ja paarituvad - otsi lihtsalt T36 kõrvaklappe oma seadmes ja kliki nende peale. Tänu sisseehitatud mikrofonile, millel on intelligentne müra summutamine, saad nautida sujuvaid vestlusi.

Onikuma/T35-black-TWS/8

Pikk tööaeg

Mängi, kuula muusikat, räägi kuni viis tundi! ONIKUMA T35 sisseehitatud laaditav aku võimaldab sul nautida kuni 5h lõbu, kus iganes soovid. Tööraadius on kuni 10 meetrit, nii et saad ringi jalutada, samal ajal kui räägid või kuulad muusikat, või jätta seadme kätte saamata ja tegeleda millegagi. Kõrvaklapid on varustatud USB-C pesaga ja laadimisaeg on kuni 2 tundi.

Onikuma/T35-black-TWS/4

Ergonoomiline disain

ONIKUMA T35 kõrvaklapid on minimalistliku ja puhta vormiga ning ergonoomilise kujuga, et nende kasutamine oleks võimalikult meeldiv. Kasutatud materjalid muudavad seadme vastupidavaks ja kergesti puhastatavaks.

Onikuma/T35-black-TWS/11

Pakendi sisu.

ONIKUMA T35 kõrvaklapid, laadimiskarp, USB-C kaabel, kasutusjuhend
FirmwareONIKUMA
ModelT35
VärvMust
Bluetooth versioon5.1
HeliformaadidSBC, AAC
Tööaeg>3h
Kõrvaklappide laadimisaeg

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
429 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.