Wireless headphones TWS ONIKUMA T35 Pink

ONIKUMA
Tootekood: T35PTWS
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
16.10 €

ONIKUMA T35 Bluetooth kõrvaklapid (roosa).

ONIKUMA T35 on kompaktne kõrvaklapp, millel on disainitud laadimiskarp, mis elustab säravaid värve RGB palettides. Seadmest välja lõigatud delikaatsete puutetundlike paneelide abil on teil täielik kontroll muusika esitamise üle - lülitage sisse, peatage, vahetage lugude vahel ja isegi võtke vastu või keelduda kõnedest. Kõrvaklappide sisseehitatud mikrofon, millel on intelligentne mürasummutustehnoloogia, tagab teie hääle erakordse selguse, tagades, et teie kõneleja kuuleb teid selgelt. Suurepärase kõnekvaliteedi toetab kvaliteetne keraamiline antenn, mis on integreeritud kõrvaklappide struktuuri, tagades stabiilse suhtluse ja sujuva, mugava kasutamise. Samuti tasub mainida, et kõrvaklappide aku võimaldab kuni 5 tundi autonoomset kasutamist.

/Onikuma/T35-pink-TWS/4

Geniaalne disain

ONIKUMA T35 kõrvaklapid eristuvad originaalse disainiga, mis on suunatud neile, kes hindavad nii esteetikat kui ka suurepärast helikvaliteeti. Kaasasolev laadimiskarp muljetavaldab dekoratiivsete detailidega, mis meenutavad delikaatseid pragusid. Kui kaas avatakse, kiirgab karp RGB paleti värve, andes kõrvaklappidele veelgi rohkem lusti. Valgusefektid mängivad mitte ainult esteetilist rolli, vaid annavad ka teada seadme olekust. Kui kõrvaklapid laadivad, kiirgab karp rohelist valgust, mis tuhmub, kui aku on täielikult laetud. Kui karp laadib, meenutab õrnalt pulsil LED südame löögi rütmi, luues ebatavalise visuaalse efekti. Kui karp saavutab maksimaalse laadimisoleku, särab tuli täielikult eredalt, et näidata, et see on kasutamiseks valmis.

/Onikuma/T35-pink-TWS/1

Selge heli ja sujuvad kõned

Tänu Bluetooth 5.1 tehnoloogiale ja arenenud keraamilisele antennile on suhtlus kõrvaklappide ja paaritatud seadme vahel äärmiselt stabiilne, tagades sujuva kasutamise ilma häireteta. Kui avate laadimiskarbi kaane, käivituvad vasak ja parem kõrvaklapp automaatselt ja ühenduvad, olles valmis tegutsema. Lihtne paarimisprotseduur hõlmab seadme Model T36 kõrvaklappide otsimist ja ühte klõpsu. Ja tänu sisseehitatud mikrofonile, millel on intelligentne mürasummutustehnoloogia, saavad teie vestlused sujuvuse ja selguse. Tehnoloogiline tugi kõrvaldab helihäired, tagades teie hääle selguse ja eristatavuse.

/Onikuma/T35-pink-TWS/3

Pikaajaline meelelahutus ja mugav laadimine

Sukelduge mängudesse, kuulake oma lemmikmuusikat ja tehke kõnesid kuni viie tunni jooksul! Tänu ONIKUMA T35 kõrvaklappide sisseehitatud laaditavale akule saate nautida katkematut lõbu pikalt, kus iganes soovite. Aku tööaeg võimaldab seadme kasutamist viis tundi. Teisest küljest, kõrvaklappide tööraadius kuni 10 meetrit annab teile vabaduse liikuda ja valida oma asukohta telefonikõnede tegemisel või muusika kuulamisel. Olete vabalt ringi liikuda või jätta seade käeulatusest välja, samal ajal kui jätkate vestlemist või oma lemmikmeloodiate mängimist. See on piiramatu mugavus, mis kohandub teie elustiiliga. Kõrvaklapid on varustatud USB-C pordiga, mis tagab kiire ja mugava laadimise. Täielik laadimisaeg on kuni 2 tundi, nii et saate kiiresti tagasi oma lemmikhelide ja funktsioonide nautimise juurde.

/Onikuma/T35-pink-TWS/2

Ergonoomiline mugavus

ONIKUMA T35 kõrvaklapid eristuvad minimalistliku ja esteetiliselt meeldiva disaini ning ergonoomiliselt kohandatud kujuga maksimaalse mugavuse tagamiseks. Kõrgekvaliteetsed materjalid tagavad mitte ainult vastupidavuse, vaid ka lihtsuse puhastamisel. Kõrvaklapid säilitavad oma elegantsi ja korraliku välimuse pika kasutusea jooksul, luues esteetika ja praktilisuse kombinatsiooni.

/Onikuma/T35-pink-TWS/9

Pakendi sisu

ONIKUMA T35 kõrvaklapidLaadimiskarpUSB-C kaabelKasutusjuhend
EttevõteONIKUMA
mudelT35
VärvRoosa
Bluetoothi versioon5.1
HeliformaadidSBC, AAC
Tööaeg>3h
Kõrvaklappide laadimisaeg

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
121 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.