Wireless headphones TWS ONIKUMA T37

ONIKUMA
Tootekood: T37WTWS
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
Hind
16.55 €

TWS ONIKUMA T37 kõrvaklapid

Avasta uus helidimension ja mugavus TWS ONIKUMA T37 kõrvaklappidega! Tänu uuenduslikule Air Conduction tehnoloogiale edastatakse heli otse sinu kõrvadesse, võimaldades sul nautida loomulikku heli. Need toetavad Bluetooth 5.3, mis tagab katkematu ühenduse sinu seadmega. Need on kerged ja kompaktsed, mis teeb neist ideaalsed reisideks või füüsilisteks tegevusteks.

Onikuma/T37-TWS-White/4

Uus heliaeg

Air Conduction tehnoloogia võimaldab heli edastada otse sinu kõrva, juhtides seda läbi ajukondade. See tähendab, et koged heli täiesti uuel viisil - selge, tasakaalustatud ja äärmiselt kaasahaarav. See on ideaalne aktiivsetele inimestele, kes soovivad oma ümbritseva keskkonnaga kontaktis olla, samal ajal oma lemmikmuusikat kuuldes.

Onikuma/T37-TWS-White/7

Stabiilne ühendus

Kas muretsed ühenduse probleemide või heli viivituste pärast? Ära muretse! Kõrvaklapid kasutavad uusimat Bluetooth 5.3 tehnoloogiat, mis tagab stabiilsema ja kiirema ühenduse sinu valitud seadmega. See pakub ka hämmastavat madalat latentsust vaid 85 ms. See võimaldab sul nautida ideaalselt sünkroonitud heli ja videot filmide vaatamisel või mängude mängimisel.

Onikuma/T37-TWS-White/1

Kuula muusikat katkestusteta

Olgu sa liikvel, väljas või lihtsalt kodus lõõgastumas, ONIKUMA T37 on alati valmis pakkuma sulle fantastilist kvaliteet heli. Kõrvaklapid pakuvad kuni 10 tunni katkematut kasutusaega, nii et saad nautida oma lemmikmuusikat või podcaste pikalt, muretsemata laadimise pärast. Nende laadimine ei võta kaua aega - 2 tunni pärast on nad taas kasutamiseks valmis.

Onikuma/T37-TWS-White/5
TootjaOnikuma
mudelT37
Bluetooth versioon5.3
UlatusKuni 10 m
HelikoodikudSBC, AAC
ToimimisaegKuni 10 tundi
Laadimisaeg2 tundi
Aku maht85 mAh
Mõõtmed98.7 x 132.9 x 47.5 mm

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
226 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.