Wireless headphones VFAN BE02 (white)

Vipfan
Tootekood: BE02WHITE
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Valge
Hind
21.80 €

Juhtmevabad Kõrvaklapid Vipfan BE02 (Valge)

Vipfan BE02 on üle-kõrva juhtmevabad kõrvaklapid, mis kasutavad Bluetooth 5.1 tehnoloogiat, et hõlpsasti ühendada teiste seadmetega. Sisseehitatud 40mm kõlarid pakuvad suurepärast helikvaliteeti, võimaldades nautida kuni 40 tundi katkematut muusikat. Laadimisaeg on vaid 2 tundi. Need modernsed valged kõrvaklapid ühendavad ainulaadse disaini tehnoloogiaga, pakkudes fantastilisi muusikaelamusi.

Mugavad ja Intuitiivsed Juhtnupud

Heli reguleerimise nupud, vaigistamine ja mitmeotstarbeline nupp võimaldavad hõlpsat muusika esituse ja telefonikõnede juhtimist, ilma et peaks oma nutitelefoni taskust välja võtma. See on kasulik funktsioon, mis suurendab kasutusmugavust.

Helikvaliteet

Vipfan BE02 kõrvaklapid on varustatud 40mm kõlaritega, mis pakuvad selget ja sügavat heli. Kasutajad saavad nautida oma lemmikmuusikat, filme ja podcaste kõrge kvaliteediga helis ilma häirivate teguriteta. Nende kõrvaklappidega muutub iga heli tõeliseks naudinguks kõrvadele.

Laialdane Ühilduvus

Vipfan BE02 kõrvaklapid on varustatud nii USB Type-C kui ka mini-jack sisenditega, muutes need ühilduvaks erinevate seadmetega, olgu need kodus, autos või reisides. Saate neid hõlpsasti ühendada oma nutitelefoni, tahvelarvuti, sülearvuti või teiste heliseadmetega.

Pikk Aku Kestvus

Unustage sagedane kõrvaklappide laadimine. Muljetavaldava 40 tunni aku kestvusega võimaldavad Vipfan BE02 kõrvaklapid nautida oma lemmikmuusikat terve päeva ja isegi kauem, ilma et oleks vaja sagedast laadimist, muutes need ideaalseks sagedastele reisijatele.

Nutifunktsioonid

Vipfan BE02 kõrvaklapid pakuvad võimalust aktiveerida Siri, andes teile juurdepääsu oma hääleassistentidele, ilma et peaksite oma telefoni välja võtma.

Pakendi Sisu:

Kõrvaklapid x 1 Kasutusjuhend x 1 Laadimiskaabel x 1

Bränd Vipfan
Mudel BE02
Värv Valge
Ühenduvus Bluetooth 5.1
Frekvenbands VFAN
Laadimisliides Type-C
Edastusulatus 10m
Laadimisaeg 2 tundi
Aku kestvus 40 tundi
Kõlari suurus 40mm

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusValge
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
20 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.