Logitech

Logitech G935 Wireless 7.1 Surround Sound LIGHTSYNC Gaming Headset

Tootekood:
981-000744
  • Ühendused: USB 2.0
  • Stiil: Full-size
  • Värvus: Must
  • Ühenduvus: Juhtmevaba
Hind
163.50 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

IDEAALNE HELITEADUS

Kõige arenenum helitehnoloogia pakub ületamatut juhtmevaba helikvaliteeti. Pro-G 50 mm helidraiverid ja DTS:X 2.01DTS Headphone:X 2.0, ruumilise heli ja ekvalaiseri eelseaded on saadaval ainult Windowsi jaoks ja nende jaoks on vaja Logitech G HUB mängutarkvara. looge meie kõige ulatuslikumad, üksikasjalikumad ja kaasahaaravamad helimaastikud.

JUHTMEVABA 2,4 GHz

G935 ühendab endas mõlema maailma parimad omadused, võimaldades teil mängida juhtmevabalt või juhtmega. Mängige juhtmevabalt sagedusel 2,4 GHz kuni 12 tundi ühe laadimisega ilma taustvalgustuseta või kuni 8 tundi vaiketaustvalgustusega. 2 Aku tööiga võib olenevalt kasutajast ja arvuti tingimustest erineda. Aku tööiga on 12 tundi ilma LED-taustvalgustuseta ja peakomplekti helitugevus on seatud 50%. Jätkake mängimist, kui laadite akut USB-kaabli kaudu. Teise võimalusena annab 3,5 mm analoogsisend teile vabaduse mängida juhtmega – konsoolis, mobiiltelefonis või arvutis – ilma akut kasutamata.

MÄNGI EDASIJÕUDNUD

Uuendatud 50 mm Pro-G draiverid on valmistatud kootud hübriidvõrgust, mis pakub mis tahes helitugevuse korral rohkem detaile, sügavust ja selgust. Tänu suuremale läbimõõdule toimib Pro-G nüüd paremini kui kunagi varem. Madala sagedusega helid, nagu plahvatuste mürin ja rikkalikud heliribad, on muutunud veelgi küllastunumaks ja filmilikumaks. Kõrged sagedused – hääled, sammud, kaadrid – on uskumatult selged ja täpselt taasloodud.

HELI 7.1

Kogege uskumatut DTS Headphone:X 2.03DTS Headphone:X 2.0 ruumilist heli ja ekvalaiseri eelseadistused on saadaval ainult Windowsi jaoks ja selleks on vaja mängutarkvara Logitech G HUB. mis töötab täpsemini kui tavaline 7.1 kanaliga ruumiline heli. Täpne ruumiline orientatsioon mängus võimaldab selgelt määrata asukoha ja kauguse täielikus kolmemõõtmelises helimaastikus. Selge kuulmine võib olla otsustavaks teguriks võidu ja kaotuse vahel.

TÄIELIKULT KOHANDATAVAD

Mängutarkvara Logitech G HUB abil saate isikupärastada LIGHTSYNC RGB valgustust, programmeerida G-klahve makrode ja mängusiseste käskudega ning kohandada helisätteid unikaalsete profiilidega iga mängu ja rakenduse jaoks.

RGB TAUSTVALGUS

Valige eellaaditud RGB-animatsioonide hulgast või umbes 16,8 miljoni värvi hulgast ja looge oma efektid G HUBi tarkvaraga. G HUB avab ka RGB-efektid, mis reageerivad mängusisestele toimingutele, helile või ekraanivärvidele. Ühtse ja kaasahaarava mängukogemuse saamiseks saate sünkroonida G935 ka teiste toetatud Logitech G LIGHTSYNC RGB seadmetega.

PROGRAMMEERITAVAD G-KLAHVID

Sujuva mängu- ja meediakogemuse tagamiseks määrake kolmel programmeeritaval G-klahvil G HUBiga oma käsud. Määrake kohandatud juhtnupud, et vahetada mänguprofiile, ekvalaiseri sätteid, hüpata järgmise loo juurde, aktiveerida push-to-talk, määrata vaikeheliseade ja palju muud.

VOLUME

Mic+ 6mm on poommikrofon, mis tagab hämmastavalt selge ja täpse suhtluse. Poomil on LED-indikaator, et saaksite teada, millal mikrofon on vaigistatud. Kui seda ei kasutata, saab noommikrofoni kõrvaklappidesse tagasi voltida, muutes selle praktiliselt nähtamatuks.


Tehnilised andmed

ÜhendusedUSB 2.0
ÜhenduvusJuhtmevaba
Vahedussagedus20Hz-20KHz
MudelG935
VärvusMust
StiilFull-size
Aku mahutavusRechargeable
Takistus39
Aku kestvus8 päeva
Tootjagarantii24 month(s)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
5 tk
Tellimine esindusse 1-5 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.