Wireless Open-Ear Headphones Joyroom JR-OE1 (Dark Blue)

Joyroom
Tootekood: JR-OE1DARKBLUE
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
51.70 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Joyroom Openfree luu juhtmevabad kõrvaklapid JR-OE1 (tumesinine).

Ava-kõrvaklapid võimaldavad sul nautida muusikat, olles samal ajal täielikult teadlik oma ümbritsevast, mis suurendab sinu turvatunnet jooksmisel või rattasõidul. Need töötavad eriti hästi, kuna neil on IPX5 veekindluse reiting. Openfree JR-OE1 on Bluetooth 5.3 toega ja võimaldab sul kuulata muusikat 18 tundi ning rääkida 12 tundi. Maksimaalne kuulamisaeg on 45 tundi - kaasasolev karp võimaldab teha 2 täislaadimist. JR-OE1 kõrvaklapid on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest nagu ABS ja silikoon, et tagada vastupidavus ja mugavus. Nende kerge disain, kaaluga vaid 11g, muudab nende kandmise peaaegu märkamatuks.

Joyroom/JR-OE1-Dark-blue/10

Joyroom Openfree juhtmevabad luu juhtme kõrvaklapid JR-OE1 (tumesinine).

Nautige muusikat, olles samal ajal täielikult teadlik oma ümbritsevast Openfree JR-OE1 avatud kõrvaklappidega. Nüüd saad nautida oma lemmikmeloodiaid jooksmisel või rattasõidul, kaotamata sidet ümbritsevaga ja tundes end turvaliselt. Openfree JR-OE1 kõrvaklapid on loodud mugavust silmas pidades. Nende ergonoomiline kuju sobib ideaalselt sinu kõrvadele, tagades pikaajalise kandmise ilma liigse surveta. Olenemata sellest, kas kuulad muusikat treeningu ajal või sportides, pakuvad nad ületamatut mugavust.

Joyroom/JR-OE1-Dark-blue/5

Maksimaalne kuulamisaeg - muusika katkestusteta

Unusta sagedane laadimine! Openfree JR-OE1 kõrvaklapid pakuvad muljetavaldavat kuulamisaega kuni 18 tundi muusikat, muutes need sinu kaaslaseks kogu päeva jooksul. Lisaks võimaldab karbi 600mAh maht umbes 2 täislaadimisringi, tagades pikema kasutuse ilma, et peaksid otsima pistikut. Joyroom Openfree JR-OE1 kõrvaklapid pakuvad selget heli laias sagedusvahemikus 20Hz kuni 20KHz.

Joyroom/JR-OE1-Dark-blue/7

Sujuv seadistamine ja stabiilne ühendus

Bluetooth versiooniga 5.3 pakuvad JR-OE1 kõrvaklapid kiiret ja stabiilset ühendust sinu seadmega. 10-meetrine tööraadius võimaldab sul liikuda vabalt, ilma et peaksid oma telefoni kaasas kandma. Kui elad aktiivset eluviisi, on treeningute ajal vestlemine äärmiselt oluline. Openfree JR-OE1 kõrvaklapid võimaldavad sul rääkida 12 tundi ühe laadimisega, võimaldades sul olla ühenduses isegi oma pikemate tegevuste ajal.

Joyroom/JR-OE1-Dark-blue/2

Komplekti sisu.

Kõrvaklapid x2 Karp USB-C kaabel Käsiraamat
BrändOpenfree
VärvTumesinine
mudelJR-OE1
Bluetooth versioon5.3
Tööraadius10m
Sagedusvahemik20Hz-20KHz
Muusika kuulamisaeg18h
Rääkimise aeg12h
Kõrvaklappide aku maht100mAh
Karbimaht600mAh (umbes 2 laadimisringi)
Laadimisaegumbes 1.5h
USB portUSB-C
Karbilaadimise sisendvõimsus5V-1A
MaterjalABS silikoon
Kaal11g (üks kõrvaklapid), 65g (karp)

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
41 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.