Wireless Open-Ear Headphones Joyroom JR-OE2 (dark blue)

Joyroom
Tootekood: JR-OE2DARKBLUE
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
39.65 €

Luukonditsioneerimise kõrvaklapid Joyroom Openfree JR-OE2 (Tumesinine).

Luukonditsioneerimise kõrvaklapid kasutavad helilaineid edastamiseks kolju luid. Need levivad vibratsioonidena ja jõuavad otse sisekõrva. Kõrvaklapid ei sisene kuulmekäiku, vaid asetatakse kõrvade kõrvale, võimaldades kandjal kuulda nii muusikat kui ka ümbritsevaid helisid - suurendades ohutust seadme kasutamisel, näiteks spordi ajal. Joyroom Openfree JR-OE2 on ergonoomiliselt kujundatud kõrvaklapid, millel on ülisuur 16,2 mm kõlar, mille suunatud helijaotuse tõttu on teie privaatsus kaitstud. Kõrvaklappidel on kaks mikrofoni ENC mürasummutusega ja intuitiivsed nupud, et muuta teie kogemus võimalikult mugavaks. Veelgi enam, kõrvaklapid tulevad koos 600mAh laadimiskarbiga, millel on piisavalt energiat, et laadida kõrvaklappe kuni kahe täislaadimise võrra, ning nende IPX5 taseme veekindlus tagab, et need sobivad suurepäraselt jooksmiseks või jõusaalis treenimiseks.

Joyroom/JR-OE2-Dark-blue/11

Ergonoomiline disain

Joyroom Openfree JR-OE2 pakuvad mugavat istuvust - need on kavandatud istuma mugavalt kõrvaklappide peale ja mitte neid pigistama, need kõrvaklapid koos oma kerge disainiga on väga mugavad kanda, et saaksite täielikult keskenduda oma ülesannetele. Valmistatud silikoonist ja ABS-st, on kõrvaklapid meeldivad puudutada ja ei ärrita teie nahka.

Joyroom/JR-OE2-Dark-blue/1

Aku maht ja tööaeg

Mõlemad kõrvaklapid on varustatud 12mAh laaditavate akudega, mis võimaldavad neil mängida muusikat umbes 10 tundi ja rääkida 5 tundi, kui helitugevus on seatud 70%-le. Kõrvaklapid saavad olla 120 tundi ooterežiimis. Kui need tuleb laadida, sisestatakse kõrvaklapid karpi, mille aku maht on 600mAh - seda piisab kahe täislaadimise jaoks. Kõrvaklappide ja karbi laadimisaeg on 1,5 tundi ning toetatud pistiku tüüp on USB-C.

Joyroom/JR-OE2-Dark-blue/8

Ilma kaabliteta, ilma vaevata

Joyroom Openfree JR-OE2 kasutavad Bluetooth versiooni 5.3 tehnoloogiat seadmete, näiteks telefonide, sülearvutite jne, ühendamiseks, võimaldades teil unustada kaablite sassi mineku või kogemata tõmbamise probleemi. Bluetooth annab teile liikumisvabaduse.

Joyroom/JR-OE2-Dark-blue/9

Veekindel

Kas olete kirglik jooksja, naudite jalgrattasõitu või kuulamist podcaste treeningu ajal? Fantastiline! Joyroom Openfree JR-OE2 kõrvaklappidega, mille IPX5 veekindluse reiting, ei pea te muretsema, et higi või kerge vihm kahjustab teie kõrvaklappe - treenige murevabalt ja nautige muusikat, audioraamatuid ja palju muud!

Joyroom/JR-OE2-Dark-blue/10

Moonutusteta vestlused

Kaks mikrofoni, millel on ENC ümbritseva müra summutamine ja DT4.0 suunatud hääle edastamine, pakuvad Joyroom Openfree JR-OE2 kõrvaklapid suurepärast helikvaliteeti, et saaksite igal ajal mugavalt rääkida.

Joyroom/JR-OE2-Dark-blue/6

Komplekti sisu

Kõrvaklapid x2 Karp USB-C kaabel Kasutusjuhend
BrändJoyroom
SeeriaOpenfree
VärvTumesinine
mudelJR-OE2
Bluetoothi versioon5.3
VeekindelIPX5
Kõlarφ16.2mm
Töösagedus10m
Sagedusvastuse vahemik20Hz-20KHz
Muusika kuulamise aeg10h
Rääkimise aeg5h
Ooteaeg120h
Kuuldeakude maht120mAh
Kasti maht600mAh (umbes 2 laadimistsüklit)
Laadimisaegumbes 1.5h
USB-portUSB-C
Kasti laadimise sisendvõimsus5V-1A
MaterjalABS silikoon
Kaal12g (üksiku kõrvaklapi), 60g (karp)

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
3 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.