Wireless Sport earphones Edifier W280NB ANC (black)

Edifier
Tootekood: W280NBBLACK
  • Värvus: Hõbe
Hind
41.90 €

Edifier W280NB ANC spordikuulajad (must)

Edifier W280NB juhtmevabad kõrvaklapid on mõeldud aktiivse eluviisiga inimestele. Need on äärmiselt mugavad ja kerged ning tänu IP55 veekindlusele ei mõjuta neid higi ega vihmapiiskad. See teeb neist ideaalsed treenimiseks! Kõrvaklapid pakuvad ka fantastilist helikvaliteeti ja toetavad ANC mürasummutust, nii et saate eemaldada häirivad helid. Need paistavad silma ka pika tööaja ja kiire laadimisega.

Edifier/W280NB-Black/1

Vähenda müra

Ütle hüvasti häirivatele helidele ja keskendu sellele, mis on sulle kõige olulisem. Kõrvaklapid toetavad ANC mürasummutustehnoloogiat, nii et nad tõhusalt elimineerivad ebavajaliku taustamüra. Eelistad kuulda, mis toimub sinu ümber? Valige Ambient Sound režiim ja veenduge, et te ei jääks millestki olulisest ilma! See on ideaalne, kui soovite samal ajal muusikat kuulata ja kellegagi rääkida. See on ka ohutu, näiteks kui jooksed - see võimaldab sul kuulda, kuidas sinu jalgratas või auto läheneb.

Edifier/W280NB-Black/2

Bluetooth 5.0 ja mängurežiim - kiire ja usaldusväärne signaaliedastus

Kõrvaklapid toetavad Bluetooth 5.0, nii et saad nautida kiiret ja stabiilset signaaliedastust. Soovid mängida oma lemmik mobiilimängu? Lülita sisse mängurežiim ja saa eelise kohe alguses! Kui valite selle seadistuse, pakuvad kõrvaklapid ultra-madalat latentsust, vaid umbes 80 ms, ja rõhutavad samal ajal sammu- või tulistamishääli, et saaksid mängu veelgi sügavamalt nautida. Nüüd kuuled oma vastaseid kohe ja ei jää üllatuseks!

Edifier/W280NB-Black/8

Tunne end nagu kontserdil

Avasta oma lemmiklaule veelgi paremas kvaliteedis. Komposiitdiafragmade ja kõrge jõudlusega DAIKOKU häälekoolidega varustatud kõrvaklapid suudavad edastada kristallselget ja detailirohket heli. Teravad kõrged, meeldivad keskmised ja võimas, liigutav bass - Edifier W280NB on garanteeritud tõeline muusikaline pidu!

Edifier/W280NB-Black/6

Paranenud kõnekvaliteet

Kas bussis kõne tehes? W280NB-ga saad telefoni vastata ilma probleemideta, isegi mürarikkas keskkonnas! Kõrvaklappide sisseehitatud mikrofonid püüavad tõhusalt kinni sinu häält ja ENC mürasummutuse funktsioon elimineerib ebavajaliku taustamüra. Kõik see annab sulle kindluse, et sina ja sinu kõnekaaslane kuulete üksteist ideaalselt.

Edifier/W280NB-Black/4

Pikk aku kestvus - kiire laadimine

Kuula muusikat nii kaua, kui soovid - ära muretse, et sinu kõrvaklapid tühjenevad liiga kiiresti. W280NB-l on tööaeg kuni 11 tundi, kui ANC mürasummutuse funktsioon on sisse lülitatud, ja kuni 13 tundi, kui sa seda ei kasuta. Aku laadimine võtab umbes tunni. Kõrvaklapid tühjenevad äkki ja soovid lõpetada podcaste kuulamise? Pole probleemi - lae neid umbes 10 minutit, et kasutada neid veel 2,5 tundi.

Edifier/W280NB-Black/3

Ideaalsed sportlastele

Kas elad aktiivset eluviisi? Hankige kõrvaklapid, mis ei petta teid! W280NB on valmistatud paindlikust ja nahasõbralikust TPU materjalist ning need sobivad ideaalselt sinu kõrvadesse, ilma et kukuksid välja. Need tõestavad oma väärtust isegi äärmiselt intensiivse treeningu ajal! Need on ka IP55 veekindlad ja tolmukindlad, nii et nad ei lase end häirida tolmust, higist ega vihmast. Komplekt sisaldab ka antibakteriaalseid otsikuid 3 suuruses ja 4 paari kõrvatiibu. Nii saad veelgi paremini kohandada kõrvaklappe oma vajadustele!

Edifier/W280NB-Black/10

Võta kontroll

Ole kõik, mida vajad, käeulatuses. Kõrvaklapid on varustatud väikeste nuppudega, millega saad mugavalt reguleerida helitugevust, vahetada lugusid, aktiveerida hääleassistent ja vastata telefonikõnedele ning palju muud. Samuti on olemas spetsiaalne Edifier Connect rakendus, mis võimaldab sul muuta erinevaid seadeid ja valida näiteks esitamise režiime.

Edifier/W280NB-Black/9

Karbis

KõrvaklapidLaadimiskaabel (USB-A kuni USB-C)Asendustooted (3 paari)Asendustooted (4 paari)Kasutusjuhend
BrändEdifier
mudelW280NB
VärvMust
Bluetooth5.0
UlatusKuni 10 m
Bluetoothi profiilidA2DP, AVRCP, HFP
TööaegANC mürasummutamine sisse: umbes 11 h; ANC mürasummutamine välja: umbes 13 h;
Aku maht120 mAh
LaadimisportUSB-C
LaadimisaegUmbes 1 h
Sisend5 V = 500 mA
HelikoodikudSBC
Muundur8 mm, dünaamiline
Impedants24Ω
Frekvenresponse20 Hz - 20 kHz
SPL94 ±3 dB SPL (A)
MikrofonJah
Mikrofoni tundlikkus-37 ± 2 dB
VeekindelIP55
Kaal32 g
RakendusEdifier Connect

Tehnilised andmed

VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
186 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.