Wirelless Earphones, Acefast T6 (grey)

Acefast
EAN: 6974316281580
  • Värvus: Hall
Hind
29.75 €

Acefast T6 kõrvaklapid (hall)

Acefast T6 veekindlad kõrvaklapid Bluetooth 5.0 tehnoloogiaga muudavad muusika kuulamise veelgi nauditavamaks! Kõrvaklappide karbis on sisseehitatud digitaalne ekraan, mis näitab järelejäänud aku taset. Kõrvaklapid on varustatud 4 mikrofoni ja mürasummutuse funktsiooniga, seega on teie kõnede kvaliteet täiuslik! Seadet on lihtne ja mugav kasutada tänu puutetundlikele sensoritele. Vastake kõnele või vahetage laulu tõstmata telefoni!

Kõrge kvaliteeditase

Kõrvaklapid toetavad kiire laadimise tehnoloogiat. Karbi aku mahtuvus on 500 mAh, seega saab kõrvaklappe laadida neli korda enne, kui peate laadima karbi ennast. Kõrvaklapid võimaldavad 4 tundi muusika kuulamist või 3 tundi telefonikõnesid 70% helitugevusel ilma karpi kasutamata. Toode on varustatud USB-C portiga. Valida on kahe režiimi vahel: Stereo ja Üksik. T6-l on kõrge sünkroonimise tase, mistõttu on see ideaalne mänguhuvilistele. Acefast kõrvaklapid võimaldavad sujuvat mängimist ilma häireteta - Bluetooth 5.0 ühendus tagab täiusliku edastuse kuni 10 meetri kaugusele.

Mõtleva disainiga

T6 kõrvaklapid on mitte ainult funktsionaalsed, vaid ka väga stiilsed! Silikoonkarp näeb hea välja ja kaitseb kõrvaklappe väga hästi. Värvi ühtsus lisab toote esteetilist väärtust. Täiendav eelis on väike suurus. Kõrvaklappide disainimisel keskenduti kasutusmugavusele. Kõrvaklappide otsad on erakordselt pehmed, seega saate neid pikka aega kasutada ilma ebamugavust tundmata. Lisaks saate neid kasutada igasugustes tingimustes, isegi vihmas või intensiivse treeningu ajal, kuna neil on IPX4 kaitse!

Komplektis:

KõrvaklapidLaadimiskarpSilikoonist kaitsekorpusKõrvaklapi kustutid x4 (XS/S/M/L)USB/USB-C kaabelKasutusjuhend
TootjaAcefast
mudelT6
VärvHall
Digitaalne ekraanLED
Bluetooth tehnoloogia5.0
Sagedus20 Hz ~ 20 kHz
Andmeedastuskuni 10 m
Kõrvaklapi aku mahtuvus40 mAh
Karbi aku mahtuvus500 mAh
Mõõtmed49.5 x 42.4 x 29.6 mm
Kaal39.5 g
VeekindlusIPX4
Kõlari suurus6mm
Kõlari efektiivsus104 + 2 dB

Tehnilised andmed

VärvusHall
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
39 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.