Xiaomi OpenWear Stereo, Cosmic Gray

Xiaomi
Tootekood: BHR8474GL
  • Ühenduvus: Bluetooth 5.3; Wireless headphones; Headphones with microphone
  • Ühendused: Bluetooth
  • Stiil: Earbuds
  • Värvus: Hall
Hind
130.90 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates
  • Avatud disain terve päeva mugavuseks ja kindlaks sobivuseks
  • Hi-Res Audio 17x12 mm dünaamilise draiveri ja optimeeritud bassiesitusega, LHDC
  • 10 mm heli leke vähendamise draiver hoiab heli isiklikuna kuni 25 cm kaugusel
  • Kuni 38,5 tundi pikendatud aku kestvust laadimiskarbiga
  • Kaks mikrofoni koos AI müravähendusega selgeteks kõnedeks

Terve päeva mugavus ja kindel sobivus

Xiaomi OpenWear Stereo juhtmevabad kõrvaklapid on loodud maksimaalseks mugavuseks, pakkudes avatud disaini nahasõbraliku vedelsilikooniga, mis tagab kerge ja kindla sobivuse isegi pikaajalisel kasutamisel. Iga kõrvaklapp kaalub umbes 9,6 g, muutes need ideaalseks kogu päeva kandmiseks.


Ergonoomiline disain

Ergonoomilised kõrvakonksud, mis on valmistatud paindlikust nikkel-titaani mälusulamist, kohanduvad sujuvalt erinevate kõrvakujudega. See stiilne disain vähendab ka häireid prillide kasutamisel, pakkudes kohandatud ja mugavat sobivust.


Vastupidav, tugev ja libisemiskindel

Need kõrvaklapid on loodud vastupidavuseks, sisaldades nikkel-titaani sulamit, mis säilitab kindla sobivuse isegi pingutavate tegevuste ajal. Läbinud 5000 painutuse testi, tagavad need pikaajalise jõudluse ja usaldusväärsuse.


Aktiivne kuulamine

Püsi teadlik oma ümbrusest reaalajas keskkonna heli tajumisega. Olgu sa tööl, treenimas või igapäevaelus, need kõrvaklapid võimaldavad nautida oma heli kogemust, kaotamata kontakti ümbritsevaga.


17x12 mm super-lineaarne valjuhääldi
Ületamatu kõrgsagedus, kesksagedus ja bass

Koge erakordset helikvaliteeti 17x12 mm dünaamilise draiveri ja DLC membraaniga, mis edastab rikkalikke kõrgeid noote, pehmeid kesksagedusi ja võimsat bassi. Madalsageduse heli täiustamise algoritm optimeerib bassi jõudlust tasakaalustatud heli jaoks.


LHDC kõrglahutus ja madal latentsus & Hi-Res Audio juhtmevaba sertifikaat

Nauti kõrglahutusega heli LHDC koodekiga, toetades kuni 96kHz HD heli. Need kõrvaklapid on Hi-Res Audio juhtmevaba sertifikaadiga, pakkudes ülimat helikvaliteeti madala latentsusega.


Uhiuus iseseisev heli leke vähendamise süsteem

Innovatiivne 10 mm heli leke vähendamise draiver kiirgab vastasfaasi helilaineid, parandades privaatsust ja tagades kindla kuulamise, vähendades helileket tõhusalt kuni 25 cm kaugusele.


AI müravähendus kõnedeks

Kaks mikrofoni ja suundalgoritm töötavad koos, pakkudes AI-põhist müravähendust, tagades kristallselge kõnekvaliteedi, tuvastades täpselt sinu hääle ja vähendades ümbritsevat müra.


Väga pikk aku kestvus

Nauti kuni 7,5 tundi muusikat ühe laadimisega, pikendatud 38,5 tundi kasutades laadimiskarpi. Need kõrvaklapid pakuvad pikaajalist jõudlust, hoides sind ühenduses ja meelelahutust kogu päeva.


Xiaomi HyperOSi toitel, ühenduvuse ökosüsteem

Integreeru sujuvalt Xiaomi HyperOS seadmetega, sealhulgas nutitelefonide ja tahvelarvutitega, pakkudes ühtlast ühenduvuse kogemust. See ökosüsteem täiustab igapäevast kasutamist ja kõne mugavust.


Nutikas puutepaneeli juhtimine

Juhi oma kõrvaklappe intuitiivsete puutekäskudega. Kohanda seadeid Xiaomi Earbuds rakenduse kaudu, et seadistada selliseid funktsioone nagu hääleassistendi aktiveerimine, pildistamine ja palju muud, pakkudes isikupärastatud ja tõhusat kasutuskogemust.


Heli jagamine

Jaga oma heli kogemusi vaevata kahe kõrvaklapi ühenduvusega. Ühenda kaks paari kõrvaklappe ühe Xiaomi seadmega, võimaldades nautida muusikat ja filme koos teistega.


IP54 tolmu- ja veekindlus

IP54 reitinguga on Xiaomi OpenWear Stereo kõrvaklapid tolmu- ja veekindlad, muutes need ideaalseks kasutamiseks treeningu ajal ja erinevates keskkondades.

Tehnilised andmed

ÜhendusedBluetooth
ÜhenduvusBluetooth 5.3; Wireless headphones; Headphones with microphone
VärvusHall
StiilEarbuds
Tootjagarantii24 month(s)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
4 tk
Tellimine esindusse 2-7 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.