Xiaomi juhtmevabad kõrvaklapid Redmi Buds 6 Active, valge

Xiaomi
Tootekood: BHR8391GL
  • Ühenduvus: Headphones with microphone; Wireless headphones; Bluetooth 5.4
  • Ühendused: Bluetooth
  • Stiil: Earbuds
  • Värvus: Valge
Hind
18.45 €
Naudi erakordset helikvaliteeti Redmi Buds 6 Active juhtmevabade kõrvaklappidega, mis on loodud nii muusikaentusiastidele kui ka käed-vabad kõnede tegemiseks. Need kõrvaklapid ühendavad tipptasemel tehnoloogia ja stiilse, kompaktse disaini.

Stiilne ja kaasaskantav
Redmi Buds 6 Active trendikas disain on kompaktne ja hõlpsasti kaasaskantav, nii et Sa ei pea kusagile ilma oma lemmikmuusikata minema.

Ülim helikvaliteet
Kõrvaklapid on varustatud 14,2 mm dünaamiliste draiveritega, pakkudes täiustatud bassi ja rikkalikumat, kaasahaaravamat helielamust. Xiaomi Acoustics Lab ekspertide poolt häälestatud ja viie kohandatava EQ seadistusega saad heli oma isikliku eelistuse järgi kohandada.

Kauakestev aku
Naudi kuni 6 tundi katkematut kuulamisaega ühe laadimisega. Kaasasoleva laadimiskarbiga saad kuulamisaega pikendada muljetavaldava 30 tunnini.

Kristallselged kõned
Kahe beamforming mikrofoni ja DNN acoustic ENC algoritmiga kõrvaklapid filtreerivad tõhusalt välja ümbritseva müra, tagades kõnede ajal selge ja terava helikvaliteedi. Kahepoolne mikrofon vähendab tuulemüra kiirustel kuni 4 m/s, tagades, et oled alati selgelt kuuldav.

Mugav kanda
Vähem kui 4 grammi kaaluvad kõrvaklapid on ergonoomiliselt disainitud mugavuseks isegi pikaajalisel kandmisel. Kerge ja mugav istuvus tagab, et need püsivad kindlalt kõrvas.

Tehnilised andmed

ÜhendusedBluetooth
ÜhenduvusHeadphones with microphone; Wireless headphones; Bluetooth 5.4
VärvusValge
StiilEarbuds
Tootjagarantii24 month(s)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
8 tk
Tellimine esindusse 2-7 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.