Xiaomi juhtmevabad kõrvaklapid Redmi Buds 6 Lite, sinine

Xiaomi
Tootekood: BHR8660GL
  • Ühenduvus: Headphones with microphone; Wireless headphones; Noise isolating headphones; Bluetooth 5.3
  • Ühendused: Bluetooth
  • Stiil: Nööp
  • Värvus: Sinine
Hind
22.65 €
  • 12,4 mm titaanmembraaniga draiver rikkaliku akustika jaoks
  • Kuni 40 dB laia sagedusega aktiivne mürasummutus
  • Kaks mikrofoni koos AI-müravähendusega selgete kõnede jaoks
  • Kuni 38 tundi kestev aku koos laadimiskarbiga
  • Neli EQ seadet ja üks kohandatav valik Xiaomi Earbuds rakenduse kaudu

Hübriidne mürasummutus
Redmi Buds 6 Lite juhtmevabad kõrvaklapid kasutavad hübriidset aktiivset mürasummutust, mis blokeerib tõhusalt taustamüra, tagades selge kuulamiskogemuse nii rahvarohkes kontoris kui ka ühistranspordis.

40 dB aktiivne mürasummutus
40 dB mürasummutuse võimekus võimaldab sul keskenduda oma muusikale ka kõige mürarikkamates keskkondades. Topeltsensorid töötavad sujuvalt, et välistada soovimatu heli.

Topeltmikrofon koos mürasummutusega selgeteks kõnedeks
Kaks mikrofoni koos AI mürasummutusalgoritmidega tagavad, et su hääl on kõnede ajal selge, isegi tuulistes ja mürarikastes oludes.

12,4 mm suur titaaniga dünaamiline draover
Naudi rikkalikku heli 12,4 mm dünaamilise elemendiga, mis pakub sügavat bassi, selgeid keskmisi ja teravaid kõrgeid noote, et muuta muusika kuulamine veelgi nauditavamaks.

EQ kohandamine Xiaomi Earbuds rakenduse kaudu
Kohanda oma kuulamiskogemust Xiaomi Earbuds rakenduse kaudu, kus saad reguleerida EQ seadeid vastavalt oma eelistustele. Olgu selleks tugevam bass, tasakaalustatud heli või kõrgendatud kõrged toonid – kõik on sinu kontrolli all.

AAC koodek
Redmi Buds 6 Lite toetab AAC helikoodekit, pakkudes kvaliteetset heli nii Android kui ka iOS seadmetes. Naudi rikkalikumat heli väiksema viivitusega, tagades täiusliku sünkroniseerimise muusika ja videote vahel.

Uuendatud disain
Need kõrvaklapid on saanud stiilse ja modernse disaini, mis mitte ainult ei näe hea välja, vaid sobib ka hästi kõrva. Ergonoomiline disain tagab kindla ja mugava sobivuse. Pehmed silikoonotsakud on saadaval erinevates suurustes, et tagada mugavus ka pikaajalise kasutamise korral ja vähendada kõrva väsimust. Lisaks on kõrvaklappidel ka pehmelt pulseerivad tuled.

Kumbki kõrvaklapp kaalub vaid 3,92 g, muutes need ülikergeks. Kompaktne disain muudab need kergesti kaasaskantavaks ja nad püsivad mugavalt kõrvas ka pikaajalise kasutamise korral.

Füüsiline nupp
Laadimiskarbi füüsiline nupp pakub mugavamat sidumist kui kunagi varem.

38-tunnine akukestvus
Kuni 38 tundi aku kestvust tagab, et Redmi Buds 6 Lite suudab vastu pidada terve päeva. Ühe laadimisega saad kuni 7 tundi taasesitust ning laadimiskarp annab lisalaadimisi, et hoida sind tegevuses kogu päeva ja kauemgi. Ning ainult 10-minutiline laadimine annab veel 2 tundi kuulamisaega juurde. Kuula kuni süda lustib.

Kohanda oma kõrvaklappe lihtsalt
Xiaomi Earbuds rakendus võimaldab sul hõlpsasti kohandada oma kõrvaklappide seadeid. Vaheta mürasummutusrežiime, uuenda püsivara ja isegi leia oma kõrvaklapid, kui need on kadunud, kõik mugavalt oma nutitelefonist.

Google Fast Pair
Google Fast Pair tehnoloogiaga on Redmi Buds 6 Lite ühendamine Android seadmega kiire ja lihtne. Ava lihtsalt laadimiskarp telefoni lähedal ja ekraanile ilmub teade, mis võimaldab kiirelt ja sujuvalt ühenduse luua.

Bluetooth® 5.3
Redmi Buds 6 Lite on varustatud Bluetooth 5.3 tehnoloogiaga, mis tagab stabiilsema ja kiirema ühenduse väiksema viivitusega. See tagab sujuva heli edastamise, muutes need ideaalseks mängimiseks, videokõnedeks ja kõrglahutusega sisu striimimiseks.

Tehnilised andmed

ÜhendusedBluetooth
ÜhenduvusHeadphones with microphone; Wireless headphones; Noise isolating headphones; Bluetooth 5.3
VärvusSinine
StiilNööp
Tootjagarantii24 month(s)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
7 tk
Tellimine esindusse 2-7 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.