Xiaomi juhtmevabad kõrvaklapid Redmi Buds 6 Play, valge

Xiaomi
Tootekood: BHR8773GL
  • Ühenduvus: Headphones with microphone; Wireless headphones; Bluetooth 5.4
  • Ühendused: Bluetooth
  • Stiil: Nööp
  • Värvus: Valge
Hind
14.95 €
  • 10 mm dünaamiline draiver võimsa heli jaoks
  • AI-müravähendus selgete kõnede jaoks
  • Kuni 36 tundi kestev aku koos laadimiskarbiga
  • 10-minutiline kiirlaadimine annab 3 tundi kuulamisaega
  • Viis EQ seadet

Naudi erakordset helikvaliteeti Redmi Buds 6 Play juhtmevabade kõrvaklappidega, mis on loodud nii muusikaentusiastidele kui ka käed-vabad kõnede tegemiseks. Need kõrvaklapid ühendavad kvaliteetse heli ja ülimugava disaini.

Kerge ja kaasaskantav
Kõrvasisese disainiga Redmi Buds 6 Play kõrvaklapid on üliväiksed ja kaaluvad vaid 3,6 grammi, nii et võid isegi unustada, et sul kõrvaklapid kõrvas on.

Ülim helikvaliteet
10 mm dünaamilised draiverid pakuvad täiustatud bassi ja rikkalikku, kaasahaaravat helielamust. Xiaomi Acoustics Lab ekspertide poolt häälestatud ja viie kohandatava EQ seadistusega saad heli oma isikliku eelistuse järgi kohandada.

Erakordselt selged kõned
AI häälealgoritmid eristavad täpselt inimhäält taustamürast, vähendades tõhusalt taustamüra isegi mürarikkas keskkonnas, nii et vestlused kõlavad selgelt ja valjult, kustahes sa ka ei viibiks.

Kauakestev aku
Naudi kuni 7,5 tundi katkematut kuulamisaega ühe laadimisega. Kaasasoleva laadimiskarbiga saad kuulamisaega pikendada muljetavaldava 36 tunnini. Ja kui aku saabki tühjaks, saad vaid 10-minutilise laadimisega 3 tundi kuulamisaega juurde.

Bluetooth® 5.4
Redmi Buds 6 Play on varustatud Bluetooth 5.4 tehnoloogiaga, mis tagab stabiilsema ja kiirema ühenduse väiksema viivitusega. See tagab sujuva heli edastamise, muutes need ideaalseks mängimiseks, videokõnedeks ja kõrglahutusega sisu striimimiseks.

Kohanda oma kõrvaklappe lihtsalt
Xiaomi Earbuds rakendus võimaldab sul hõlpsasti kohandada oma kõrvaklappide seadeid. Vaheta EQ seadeid, uuenda püsivara ja isegi leia oma kõrvaklapid, kui need on kadunud – kõik mugavalt oma nutitelefonist.

Google Fast Pair
Google Fast Pair tehnoloogiaga on Redmi Buds 6 Play ühendamine Android seadmega kiire ja lihtne. Ava lihtsalt laadimiskarp telefoni lähedal ja ekraanile ilmub teade, mis võimaldab kiirelt ja sujuvalt ühenduse luua.

Füüsiline nupp
Laadimiskarbi füüsiline nupp pakub mugavamat sidumist kui kunagi varem.

Tehnilised andmed

ÜhendusedBluetooth
ÜhenduvusHeadphones with microphone; Wireless headphones; Bluetooth 5.4
VärvusValge
StiilNööp
Tootjagarantii24 month(s)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
5 tk
Tellimine esindusse 2-7 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.