Razer

Razer Seiren V3 Mini, Streaming Microphone, Must

Tootekood:
RZ19-05050100-R3M1
  • Ühendused: 
  • Ühenduvus: Juhtmega
  • Värvus: Must
Hind
59.90 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Mikrofon Razer Seiren V3 Mini pakub kvaliteetset heli kompaktses ja ruumisäästlikus disainis, mis muudab selle suurepäraseks valikuks nii striimijatele kui ka videokõnede tegijatele. Selle lihtne seadistamine ja kerge kaal teevad sellest ideaalse mikrofoni, mis tagab kristallselge heli igas olukorras, olgu see siis kodune striimimine või liikvel olles tehtavad kõned.

• Kompaktne ja kaasaskantav

• Professionaalne salvestuskvaliteet

• Sisseehitatud shockmount

• Lihtne USB plug-and-play ühendamine


Täpne superkardiooidne suunamismuster

Razer Seiren V3 Mini mikrofoni kitsas suunamisnurk on kavandatud teie hääle esiletõstmiseks, samal ajal vähendades taustamüra, nagu klaviatuuri tippimise ja hiireklõpsude helid. See tagab, et teie hääl on selgelt kuuldav igas salvestises või otseülekandes, muutes suhtluse publikuga või meeskonnaga tõhusamaks.


Professionaalne salvestuskvaliteet

Razer Seiren V3 Mini on varustatud 14 mm kondensaatoriga, mis tagab tasakaalustatud sagedusvastuse, tõlgendades teie häält täpselt ja tagades selge ning kvaliteetse heliedastuse. Mikrofoni hoolikalt kohandatud sagedusvastus tagab usaldusväärse ja täpse edastamise igast teie hääle nüansist - olgu need kristallselged kõrged toonid või sügavad bassihelid.


Kompaktne ja kaasaskantav

Razer Seiren V3 Mini on loodud minimalistlikuks ja ruumisäästlikuks lahenduseks, sobides ideaalselt väiksematesse seadistustesse või nendele, kes eelistavad puhtamat töölauda. Selle kompaktne disain tagab, et mikrofon jääb kaameras peaaegu märkamatuks, hoides tähelepanu kindlalt teie peal. Tänu oma kergele ja lihtsalt transporditavale konstruktsioonile on see mikrofon suurepärane kaaslane, kui peate oma striimimis- või töökeskkonna kiiresti mujale ümber seadma.


Sisseehitatud shockmount

Kui ootamatuid lööke ja tõukeid tekib, summutab Razer Seiren V3 Mini sisseehitatud shockmount need vibratsioonid, aidates kaitsta teie striimi või kolleegide kõrvu helianomaaliate eest.


USB plug-and-play ühendamine

Razer Seiren V3 Mini mikrofoni ühendamine ja seadistamine on kiire ning lihtne. Lihtsalt ühendage see USB-kaabliga arvuti või muu seadmega ning oletegi valmis sekunditega. Kohandage mikrofoni helitugevust otse oma lemmik striimimise või helisalvestusprogrammis, et kohe alustada parima kvaliteediga häälsalvestuste tegemist.


Muud andmed

Kaal240 g
VärvusMust
Tootjagarantii24 month(s)

Toote saadavus

Tallinn
Magistrali Keskus
1 tk
Kristiine Keskus
2 tk
Tartu
Tartu Raatuse ärikeskus
2 tk
Pärnu
Pärnu Port Artur 2
1 tk
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
116 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.