Rode

RodeX mikrofon XDM-100 Dynamic USB

Tootekood:
XDM100
  • Ühendused: USB C
Hind
181.40 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates
Loo ja suhtle uskumatu heliga koos profitasemel dünaamilise XDM-100 USB-mikrofoniga. Striimimiseks ja mängimiseks optimeeritud XDM-100 pakub rikkalikku loomutruud heli ilma soovimatu taustmürata ning loob koos UNIFY miksimistarkvaraga tervikliku helilahenduse.
  • Esmaklassiline dünaamiline kapsel rikkaliku ja loomuliku heli salvestamiseks
  • Tipptasemel ruumimüra summutamine
  • Revolution Preamp™
  • 24-bit/48 kHz USB-C ühendus
  • Null-latentsusega kõrvaklappide väljund tasemekontrolli ja vaigistusnupuga
  • Sisemine DSP täiustatud APHEX® kõnetöötluseks
  • Täielikult integreeritud UNIFY miksimistarkvaraga
  • Komplekti kuulub professionaalne pop-filter, shock mount ja kõrvaklappide pikenduskaabel

Sinu jaoks loodud. UNIFY jaoks loodud.
XDM-100 ja UNIFY on üheskoos täielik helilahendus striimimise ja mängude jaoks. Professionaalne helikvaliteet, täielik kontroll oma heli üle, täiustatud miksimine ja töötlemine, heliefektid lennu pealt ja palju muud.

Sinu hääl, fookuses
XDM-100 tagab rikkaliku ja loomuliku heli, mis paneb Sind kõlama nagu professionaal. See toimib suurepäraselt mis tahes hääletüübiga ja dünaamilise mikrofonina on vähem tundlik soovimatu taustamüra suhtes, nagu klaviatuuri ja hiire klõpsud, tõstes esile Sinu hääle. Sellel on ka pop-filter ja shock mount, et heli oleks alati puhas ja selge. Ideaalne mikrofon striimimiseks ja mängimiseks.

Plug and Play
XDM-100 on varustatud USB-C ühendusega, mis töötab koheselt arvutiga ühendades. Ühenda kõrvaklapid otse 3,5 mm väljundiga, et kuulda kõike kõrglahutusega, koos tasemekontrolli ja mikrofoni vaigistusnupuga, et saaksid oma heli alati kontrolli all hoida. Mikrofoniga on kaasas ka 3-meetrine kõrvaklappide pikenduskaabel, mis annab alustamiseks kõik vajaliku.

Tipptasemel disain, puhas heli
Ülimadal müra, suure võimendusega Revolution Preamp™ ja kõrge eraldusvõimega 24-bit/48 kHz konversioon. Mida see tähendab? See tähendab, et helisignaal püsib puhas, et Sina kõlaksid kõige paremini.

Loo oma signatuurheli
Kõigi hääl on erinev. Tõsta enda oma esile täiustatud hääletöötlusega, sealhulgas kompressor ekstra sujuvuse tagamiseks, kõrgpääsfilter suurema selguse tagamiseks ja legendaarne APHEX® Aural Exciter™ kõlavuse ja Big Bottom™ sügavuse jaoks. Kas Sul pole helikindlat salvestusruumi? Eemalda taustamüra müraväravaga. Nii täpne peenhäälestamine on võimalik vaid RØDE X mikrofonidega.

Tehnilised Näitajad

ÜhenduvusUSB C

Muud andmed

Kaal1.22 kg
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
29 tk
Tellimine esindusse 4-8 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.