Blackview

MiniPC Blackview MP60 Intel Quad Core N95 16GB 512GB W11 Pro, Black

Tootekood:
MP60-16GB/512SSDBK/V2/BV
  • CPU: Intel® Processor N95
  • RAM: 16 GB
  • SSD: 512 GB
  • GPU: integreeritud Intel UHD
Hind
239.90 €299.90 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Kompaktne, kuid võimas
MINI-PC MP60


Rohkem ruumi, rohkem tõhusust
Blackview MP60-l on ainult 0,852-liitrine ultraväike maht, kaalub 390 grammi ja teeb asju nagu arvuti, kuid palju väiksema pakendiga.


Tööta nagu arvutil
Suurepärase integreeritud disaini tõttu on Blackview MP60 tihedalt integreeritud traditsioonilise töölaua emaplaadi, protsessori, mälu, kõvaketta, soojusvaheti ja muude riistvarakomponentidega palmisuuruses põhikorpuses, mis pakub kontoritöös ja meelelahutuses suuremat mugavust.


Rohkem sujuvust. Rohkem vedelikku
Blackview MP60 pühendab CPU soojusprobleemide lahendamiseks uue kujundusega suure aknaga jahutusventilaatori, et tagada maksimaalne jõudlus. Ventilaatori pöörlemiskiirusel 5600 pööret minutis ja soojuse hajutamise alal 25500 mm² hoiab ventilaator MP60 hosti alati temperatuuril 35°C. Tõhus jahutusventilaator muudab süsteemi stabiilsemaks ja pikendab CPU eluiga.


Alati vaikne. Undage segamatult
Kas müra segab teie mõtteid? Blackview MP60-l on sisseehitatud müra summutav radiaator, mis vähendab müra alla 38 dB, mis on vaiksem kui 40 dB raamatukogus, pakkudes mugavat keskkonda, mis võimaldab teil olla produktiivsem.


Dubleeritud tootlikkus
Varustatud kahe HDMI-portiga võimaldab Blackview MP60 HDMI-porti kaudu samaaegset topelt-ekraanitööd, kahekordistades kontori- ja meelelahutuse tõhusust.


Rohkem ühenduvust. Rohkem võimalusi
Varustatud erinevate liidesedega on Blackview MP60 ühilduv rohkem kui 90% peamiste perifeeriaseadmetega. Kõrvaklapid, hiired, klaviatuurid ja muud seadmed saab ühendada korraga. Mis veelgi olulisem, MP60 töötab hästi jälgimiskaamerate, projektorite, printerite, monitoride ja teleritega.


Jääge hästi ühendatuks
Tänu 2,4G ja 5G kahesageduslikule WiFi-le võimaldab Blackview MP60 kiiret traadita andmeside mobiilseadmetega. Bluetooth 4.2 võimekusega on MP60 laialdaselt ühilduv Bluetooth-toega seadmetega. Üliruttakas võrguühendus kuni 1000 Mbps kõrge edastuskiirusega vabastab teid võrgukaabli piirangutest parema kogemuse saamiseks.


Tõhus töö, eraelu kaitse
Blackview MP60, uusima operatsioonisüsteemi Windows 11 Pro käivitamisel, pakub funktsioone, mis aitavad teil oma seadmeid, andmeid ja rakendusi turvalisemaks muuta ning tõhusamalt töötada.


Kanna kaasas, nagu soovid
Väike ja ainult 390 grammi, paindlikkuse jaoks kavandatud Blackview MP60 sobib töölauale, lauale ja isegi teie monitori taha. MP60 saate kergesti kotiga koju kaasa võtta ja vältida suure ja raske arvutipeamise ümber tassimise tüli, et lõpetada pooleli jäänud tööd.

Toote saadavus

Tallinn
Rocca al Mare keskus
1 tk
Magistrali Keskus
1 tk
Vesse Maksimarket
1 tk
Kristiine Keskus
1 tk
Järveotsa esindus
1 tk
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.