Receiver Joyroom JR-CB7 Car-B (dark gray)

Joyroom
Tootekood: JR-CB7GRAY
Hind
9.15 €

Vastuvõtja Joyroom JR-CB7 Car-B (tumehall)

Lisa Bluetoothi funktsionaalsus oma kodu stereo süsteemile, kõlaritele või autoradiosse Joyroom JR-CB7 vastuvõtjaga. JR-CB7 toetab usaldusväärset Bluetooth 5.3 ühendust ja pakub suurepärast helikvaliteeti. Selle plug-and-play funktsioon muudab paigaldamise lihtsaks ning värviline LED-rõngas muudab selle pimedas kasutamise mugavaks. Samuti saad seda siduda kahe seadmega samaaegselt.

Joyroom/JR-CB7-Gray/1

Ideaalne kõnede ja muu jaoks

See praktiline vastuvõtja on ideaalne autoreisideks, võimaldades sul mugavalt nautida muusikat kõrge kvaliteediga heliga. Sellel on ka Super Bass režiim, et bassi tugevdamiseks – lihtsalt vajuta nuppu, et see aktiveerida. Lisaks võimaldab vastuvõtja käed-vabad telefonikõnesid, olles varustatud kvaliteetse mikrofoniga, mis salvestab sinu häält erakordselt hästi. Sa saad olla kindel, et sinu vestluspartnerid kuulevad sind selgelt! Suur nupp, mugavalt paigutatud, lihtsustab telefonikõnede käsitlemist.

Joyroom/JR-CB7-Gray/5

Usaldusväärne ühendus

Vastuvõtja kasutab Bluetooth 5.3 tehnoloogiat, pakkudes kiireid ja stabiilseid ühendusi kuni 10 meetri kaugusele väga madala latentsusega. See võimaldab sujuvat navigeerimist, oma lemmiklugude nautimist autos või telefonikõnede tegemist. Samuti saad seda siduda kahe seadmega samaaegselt, mis võimaldab sul hõlpsasti vahetada telefonikõnede ja muusika esitamise vahel.

Joyroom/JR-CB7-Gray/3

Hoolikalt valmistatud igas detailis

Seadme kasutamine on erakordselt lihtne. Tänu plug-and-play süsteemile pead selle lihtsalt näiteks oma autoradiosse ühendama. 3.5mm tsinkisulamist pistik on väga vastupidav ja tugev, ning TPE kaabel on tuntud oma vastupidavuse ja kahjustuste taluvuse poolest. Kaasasolev rihm muudab selle hoiustamise lihtsaks. Vastuvõtja on samuti väga kompaktne ja kaasaskantav, võttes minimaalset ruumi. Lisaks saad muusikat mängida mitte ainult Bluetoothi kaudu, vaid ka TF kaartidelt (kuni 32GB).

Joyroom/JR-CB7-Gray/6

BrändJoyroom
mudelJR-CB7
Bluetoothi versioon5.3
HelikoodekidAAC, SBC
Toetatud protokollidHFP, A2DP, AVRCP
Esitamise meetodBluetooth, TF kaart
TF kaardi mahtKuni 32GB
Töösagedus2402 MHz - 2483.5 MHz
Maksimaalne väljundvõimsus4 ±1 dBm (EIRP)
Bluetoothi ulatusKuni 10 meetrit
Sagedusreaktsioon20 Hz - 20 kHz
Mikrofoni tundlikkus-38 dB + 2
Sisendi portidUSB + AUX
Kaabli pikkus100 cm
Sisendpinged ja voolud5 V - 1 A
MaterjalABS + PC + alumiiniumisulami
Mõõtmed55 x 24 x 12 mm
Kaal21 g
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
236 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.