Razer

Razer juhtmevaba hiir Basilisk V3 X HyperSpeed

Tootekood:
RZ01-04870100-R3G1
  • DPI: 18000
  • Ühenduvus: Bluetooth; Juhtmevaba
  • Värvus: Must
Hind
79.90 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates
Juhtmevaba HyperSpeed ühendus
Razer Basilisk V3 X HyperSpeed mängurihiirel on usaldusväärne ja kiire juhtmevaba ühendus, mis tagab minimaalse latentsuse ja maksimaalse reageerimiskiiruse. See võimaldab sul keskenduda mängule ilma kaablite segaduse ja piiranguteta. HyperSpeed ühendamine käib läbi komplektis oleva USB saatja.

Bluetooth ühendamisvõimalus
HyperSpeed alternatiivina võimaldab hiir ka juhtmevaba Bluetooth ühendusvõimalust. See võimaldab kiiret ja stabiilset ühendust arvutite, sülearvutite ja muude Bluetooth toega seadmetega. Bluetooth tehnoloogia tagab madala latentsuse, vähendades viivitusi ja tagades sujuva mängukogemuse.

Razer 5G Advanced 18K DPI optiline andur
Basilisk V3 X HyperSpeed on varustatud kõrglahutusega Razer™ 5G Advanced 18K DPI optilise anduriga, mis tagab erakordse täpsuse ja sujuva jõudluse igas mängus. Tänu sellele on hiir sobilik nii kiireks reageerimiseks kui ka täpseks sihtimiseks.

Kauakestev aku
Razer Basilisk V3 X hiirel on suurepärane aku kestvus, mis võimaldab pikki mängusessioone ilma vahepealse laadimiseta. HyperSpeed režiimis töötades kestab aku kuni 285 tundi, pakkudes kiiremat ja stabiilsemat ühendust. Bluetooth režiimis kasutades on aku kestvus veelgi muljetavaldavam, ulatudes kuni 535 tundi, mis võimaldab mugavamat ja juhtmevabamat kasutamist pikematel perioodidel.

7 programmeeritavat nuppu
Hiirel on 7 programmeeritavat nuppu, mis võimaldavad sul kohandada oma mängukogemust vastavalt vajadustele. Saad kergesti seadistada erinevaid funktsioone ja kiirklahve, et muuta mängimine veelgi mugavamaks ja tõhusamaks.

Razer Chroma RGB valgustus
Razer Basilisk V3 X HyperSpeed hiirel on olemas ka suurepärane Razer Chroma RGB valgustus. See pakub 16,8 miljonit värvivarianti, erinevaid valgusefekte ja isegi sünkroonib valgust mängude, rakenduste ja muusikaga, pakkudes sulle ainulaadset ja kaasahaaravat kogemust.

Tehnilised andmed:

Mudel:Basilisk V3 X HyperSpeed
Ühenduvus:Bluetooth; Juhtmevaba
DPI:18000
Programmeeritavad nupud:7
Akukestvus kuni:Up to 285
Lüliti tüüp:Mechanical Mouse Switches Gen-2
Reageerimisaeg:1 ms

Lisaandmed:

Sensor:5G Advanced 18K DPI Optical Sensor
Valgustus:Olemas
Kujutegur:Parema-käeline
Värvus:Must
Tootjagarantii:
24 month(s)

Toote saadavus

Tallinn
Ülemiste keskus
1 tk
Rocca al Mare keskus
1 tk
Magistrali Keskus
1 tk
Kristiine Keskus
1 tk
Tartu
Tartu Lõunakeskus
1 tk
Narva
Narva Fama keskus
1 tk
Pärnu
Pärnu Port Artur 2
1 tk
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
20 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.