CHERRY XTRFY M64 PRO 8K Juhtmevaba Mängurihiir Valge

Cherry
Tootekood: CX-M64W-PRO-WHITE
  • DPI: 26000
  • Ühenduvus: Wireless
  • Värvus: Valge
Hind
187.90 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

CHERRY XTRFY M64 PRO 8K JUHTMEVABA VALGE

ÜLIKERGE MÄNGURIHIIR

• Ülikiire 8K hiir

• Optimeeritud e-spordi jaoks

• Ergonoomiline kuju ultramadalal esiosaga

• 55 grammi kerge tugeva kestaga

• Viivitusteta 2,4 GHz juhtmevaba ühendus




M64 PRO JUHTMEVABA. ÜLIKIIR 8K.

M64 Wirelessi Pro versioon toob teieni uskumatut kiirust ja äärmiselt madalat klõpsamise latentsust tänu oma 8000 Hz tehnoloogiale. Arendatud müügihitist M4 hiirest, M64 seeria tutvustab ümberkujundatud ergonoomilist disaini veelgi paremaks haardeks ja kontrolliks, väiksemat kaalu ja suuremat jõudlust. Valmistuge järgmisele tasemele.

8000 HZ.

8 korda iga millisekundi jooksul. Saates kuni 8 korda rohkem andmeid kui tavaline 1000 Hz mänguhiir, muudab M64 Pro Wireless teie kursoriliigutused täpsemaks kõrge värskendussagedusega monitoridel ja võimaldab teie arvutil reageerida kiiremini igale klõpsule. See hiir pakub maailma üht madalaimat klõpsamise latentsust.


AINULAADNE ERGONOOMILINE KUJU ULTRAMADALA ESIOSAGA.

Täiusliku ergonoomilise kuju saavutamiseks kujundas CHERRY XTRFY M64 seeria koostöös mõne maailma kõige silmapaistvama profimängijaga. M4 hiire edasiarendusena tuleb M64 ümberkujundatud disainiga parema haarde jaoks, sealhulgas kohandatud külgmine kumerus, nupuvagud ja ultramadal esiosa, mis võimaldab teil viia sõrmed padjale lähemale iga liigutuse täpsemaks muutmiseks.

E-SPORDI KLASSI JUHTMEVABA JÕUDLUS.

E-spordist juurdunud CHERRY XTRFY peamine fookus on jõudlusel. M64 seeria sisaldab juhtmevaba tehnoloogiat, mis on aastate jooksul täiustatud, pakkudes täielikku liikumisvabadust ilma kiirust ja reageerimisvõimet ohverdamata. Kombineerituna Pixarti tipptasemel 3395 sensoriga pole miski, mis teid tagasi hoiaks.


TUGEV KEST. JUHTMEVABA. IKKA AINULT 55 GRAMMI.

Vaatamata sellele, et see on juhtmevaba 350 mA akuga ja ilma aukudeta šassiiga, on M64 Pro Wireless uskumatult kerge. 55 grammi juures on see optimaalne võistlusmängudeks, pakkudes kiireid ja täpseid liigutusi kontrolli säilitades.

MÄNGI 90 TUNDI. LAE 2 TUNDI.

Aku pakub kuni 90 tundi mänguaega ühe laadimise kohta standardses mängurežiimis ning saate hõlpsalt kohandada seadeid suurema jõudluse või pikema aku eluea jaoks. Lühikese aja jooksul, mis kulub hiire laadimiseks, saate jätkata mängimist takistamatult paindliku CHERRY XTRFY EZcord® laadimiskaabliga.


6. PÕLVKOND.

See hiir on osa CHERRY XTRFY hiirte 6. põlvkonnast, tippklassi mudelite seeriast, mis pakuvad jõudlust, mida vajate oma tippvormis mängimiseks. Ergonoomilise vormifaktori jaoks valige M64. Eelistate sümmeetrilist kuju? M68 on teie valik. Mõlemad versioonid on juhtmevabad ja saadaval nii 1000 Hz kui ka 8000 Hz (Pro) mudelites tipptasemel jõudluse jaoks.


Tehnilised andmed:

Ühenduvus:Wireless
DPI:26000
Lüliti tüüp:Huano Transparent Blue Shell Pink Dot
Kiirendus:50 G
Värskendussagedus:8000 hz

Lisaandmed:

Sensor:Pixart 3395
Värvus:Valge
Hiire kaal:55 g
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
27 tk
Tellimine esindusse 5-10 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.