Cooler master

Hiir Cooler Master Storm Reaper - Must-Hall [1529]

Tootekood:
SGM-6002-KLLW1
Hind
49.90 €

PROGRAMMEERITAVAD NUPPID

Reaperil on 8 täielikult programmeeritavat nuppu, mida saab salvestada oma lemmiknupumäärangutena. Intuitiivne "sidurinupp" võimaldab mängijatel koheselt lülituda eelvalitud eraldusvõime seadistusele täpseks sihtimiseks erinevates tingimustes (nt snaipimine), kui seda all hoida. Vabastage nupp ja naasete algseadistuste juurde.

EHITATUD MUGAVUSEKS

Kummeeritud, pehme puudutusega pind koos alumiiniumkaane ja esmaklassilise rattaga muudavad Reaperi mugavaks, vastupidavaks ja kergeks mänguseadmeks.

MAKROKLAHVID JA PROFIILID

Lisaks põhilistele nuppude määramisele saate ka makroklahvidena programmeerida käsujadasid ja salvestada need 4 erinevasse profiili pardamällu. Pärast programmeerimist salvestab Reaper need profiilid erinevatesse süsteemidesse isegi ilma rakendust CM Storm installimata. Ideaalne hiir mobiilsetele turniirimängijatele.

VALGE LED AKTSENTS

Soe valge LED-valgustus paistab läbi randmetoe ja esipaneeli süvendite. Juurdepääs tarkvarale Reaper, et vahetada valgusefekte režiimide vahel, näiteks ähvardava hingeõhu efekti või kiirtule (joaga valgustus) režiim.

KOHALDATAV ALUMIINIUMPLAAT

Eemaldatav alumiiniumkate on kvaliteetse välimuse tagamiseks anodeeritud ja elektriliselt kaetud. Alumiiniumist randmetugi toimib suurepärase passiivse kätejahutina, aidates hoida peopesad intensiivsetel mänguhetkedel higistamata.


Toote saadavus

Tallinn
Vesse Maksimarket
1 tk
Pärnu
Pärnu Port Artur 2
1 tk
NB! Tooteid on poodides vähem kui 5 tk, palume kohale tulles vajadusel eelnevalt kinnitada toote saadavust soovitud esinduses.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.