Logitech

Logitech G502 X LIGHTSPEED juhtmevaba mängurihiir LIGHTFORCE'iga

Tootekood:
910-006180
  • DPI: 25600
  • Ühenduvus: Juhtmevaba; USB
  • Värvus: Must
Hind
99.00 €124.90 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

G502 X LIGHTSPEED on legendaarse G502 perekonna uusim liige. Ümber kujundatud ja varustatud kõige uuenduslikumate mängutehnoloogiatega, sealhulgas meie esimesed LIGHTFORCE hübriidlülitid, professionaalne LIGHTSPEED juhtmevaba tehnoloogia ja 25K sensor. G502 X LIGHTSPEED on samuti ühilduv POWERPLAY tehnoloogiaga, seega ei saa sellel kunagi vool otsa.

Lightforce lülitid

Revolutsioonilised hübriid optilis-mehaanilised lülitid saavutavad optilise aktiveerimise kaudu kõrgemad kiiruse ja usaldusväärsuse tasemed. Ja mehaaniline aktiveerimine säilitab kriipsu, taktiilse tagasiside, mida mängijad nõuavad.

Lightspeed juhtmevaba tehnoloogia

Professionaalne ühenduvus, nüüd uuendatud protokolliga, mis pakub 68% kiiremat vastust kui eelmine põlvkond. LIGHTSPEED tehnoloogia uskumatu jõudlusega pakub G502 X LIGHTSPEED kuni 140 tundi aku eluiga.

HERO 25K sensor

Meie kõige arenenum mängusensor saavutab sub-mikroni täpsuse ilma silumise, filtreerimise ja kiirenduseta. Ülima jälgimise ja intelligentse energiatarbimisega pakub HERO 25K sensor võrdlematut jõudlust, energiatõhusust ja täpsust.

Reguleeritav tundlikkuse (DPI) muutmise nupp

Me oleme ümber kujundanud tundlikkuse (DPI) muutmise nupu, et saaksite valida teie haarde ja stiiliga sobiva konfiguratsiooni. Eemaldage ja pöörake see, et tuua see lähemale teie pöidla, või asendage see kaasasoleva tühja kate.

Kaks kerimisratta režiimi

Kerige kergema rattaga vabalt koheses režiimis. Lülituge kõpitsrežiimile, et saavutada täpne kerimine vaid ühe kliki abil. Kallutage vasakule ja paremale, et saada kaks täiendavat, täielikult programmeeritavat juhtimist.

Ühildub Powerplay tehnoloogiaga

Me oleme ümber kujundanud tundlikkuse (DPI) muutmise nupu, et saaksite valida teie haarde ja stiiliga sobiva konfiguratsiooni. Eemaldage ja pöörake, et tuua see lähemale teie pöidla, või asendage see kaasasoleva tühja kate.

Tehnilised andmed:

Ühenduvus:Juhtmevaba; USB
DPI:25600
Patareide tüüp:Accumulator
Kiirendus:40 g

Lisaandmed:

Sensor:Hero 25k
Valgustus:Puudub
Kujutegur:Parema-käeline
Värvus:Must
Tootjagarantii:
24 month(s)

Toote saadavus

Tallinn
Ülemiste keskus
2 tk
Rocca al Mare keskus
1 tk
Magistrali Keskus
1 tk
Vesse Maksimarket
1 tk
Kristiine Keskus
1 tk
Järveotsa esindus
4 tk
Tartu
Tartu Raatuse ärikeskus
2 tk
Tartu Lõunakeskus
2 tk
Narva
Narva Fama keskus
1 tk
Pärnu
Pärnu Port Artur 2
1 tk
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
76 tk
Tellimine esindusse 2-6 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.