Logitech

Logitech M705 Marathon Wireless Mouse

Tootekood:
910-006034
  • DPI: 1000
  • Ühenduvus: Juhtmevaba; USB
  • Värvus: Black/Grey
Hind
32.90 €

Sujuv ja kiire arvutijuhtimine on mugava sirvimise ja parema jõudluse eesmärgil. Õige arvutihiire valimine määrab sinu täpsuse, kiiruse ja tootlikkuse. Seega pakume suurepärast alternatiivi tavalistele juhtmega arvutihiirtele – kompaktset, lihtsalt kasutatavat juhtmevaba hiirt „Logitech M705“.

Täiendage oma kasutuskogemust hiire erifunktsioonidega, mida saab kohandada. Logitechi M705 arvutihiir on mugava kujuga, kaherežiimilise kerimise ja kiire juhtimisega, mis võimaldab hõlpsat kasutust. Vahetage režiime vaid ühe klõpsuga. Kahe režiimiline kerimine võimaldab teil kiiremini sirvida või täpsemalt sirvida. Kallutusrattaga saate hõlpsalt horisontaalselt kerida – see sobib suurepäraselt suurte piltide, tabelite või veebilehtede jaoks.

Logitech M705 on kauakestev arvutihiir, millel on muljetavaldav aku eluiga ja probleemivaba töö. Ülitõhus tehnoloogia koos automaatse energiasäästurežiimi ja sisse/välja lülitiga tagab aku eluea kuni 3 aastat.

Võtke oma Logitech M705-st maksimumi kõigi viie hiirenupu, sealhulgas mugavalt paigutatud pöidlanuppude abil. Looge otseteid brauseriakende avamiseks, täisekraanile hüppamiseks, rakenduste avamiseks ja muuks. Intuitiivne tarkvara muudab selle kohandamise lihtsaks ja aitab suurendada tootlikkust.

Tänu stabiilsele USB-vastuvõtjale on kindlustatud tugev ja püsiv ühendus kuni 10 meetrit kaugusel. Saate ühendada kuni kuus ühilduvat seadet ühe vastuvõtjaga, muretsemata ühenduse viivituste või häirete pärast.

Tehnilised andmed:

Ühenduvus:Juhtmevaba; USB
DPI:1000
Patareide tüüp:Batteries / rechargeable AA
Ühilduvate patareide kogus:2 AA
Akukestvus kuni:36 kuud

Lisaandmed:

Valgustus:Puudub
Kaabli pikkus:10 m
Kujutegur:Parema-käeline
Värvus:Black/Grey
Hiire kaal:135 g

Toote saadavus

Tallinn
Kristiine Keskus
1 tk
Järveotsa esindus
50 tk
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
100 tk
Tellimine esindusse 6-11 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.