SteelSeries

SteelSeries Rival 650 Wireless mängurihiir TrueMove3+ topeltsensorisüsteemi ja RGB LED-valgustusega

Tootekood:
62456
  • Ühenduvus: Juhtmevaba
  • Värvus: Must; Monochromatic
Hind
119.90 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Ilmub esimene tõelise jõudlusega juhtmevaba mänguhiir. Rival 650 Wireless pakub Quantum Wirelessi 1 ms kadudeta jõudlust, välkkiire laadimisvõimalust ja kõigi aegade kõige täpsemat mänguandurit. Täiesti uus tipptasemel viivituseta süsteem pakub 1000 Hz, 1 ms latentsusaega, 24-tunnist aku kasutusaega ja turniiritasemel sageduse optimeerimist, mis tagab ületamatu jõudluse isegi kõige nõudlikumate mänguseansside ajal.

Rival 650 Wireless pakub erakordset laadimiskiirust. 15 minutit laadimist annab rohkem kui 10 tundi mänguaega. Ei pea enam kunagi keset mängu laadima. Maailma kõige arenenum TrueMove3+ andurisüsteem ühendab tõelise 1-1 jälgimise revolutsioonilise stardikauguse tuvastamisega. TrueMove3 on 12 000 CPI 350 IPS optiline andur, mis on loodud eranditult koos tööstusharu liidri PixArtiga.

Täiesti uus raskuskeskme süsteem sisaldab teisaldatavaid raskusi ja kerget kuni rasket reguleerimist, pakkudes kõigi mänguhiirte kõige laiemat reguleerimisvahemikku. SteelSeries Engine tarkvara avab muljetavaldava mootorirakenduste arsenali, mis muudab 8-tsoonilise RGB-valgustuse seadistamise lihtsaks ja intuitiivseks. Võimas 32-bitine ARM-protsessor võimaldab CPI-sätteid, nuppude ümberjaotamist ja valgusefekte pardale salvestada, et kasutada tarkvara üritustel ja turniiridel LAN-i kaudu tasuta.


Tehnilised andmed:

Mudel:Rival 650
Ühenduvus:Juhtmevaba
Taaslaetav Aku:Yes

Lisaandmed:

Valgustus:Olemas; 8 RGB Zones, Independently Controlled
Värvus:Must; Monochromatic
Hiire kaal:121 g
Tootjagarantii:
24 month(s)

Toote saadavus

Tallinn
Ülemiste keskus
1 tk
Rocca al Mare keskus
1 tk
Vesse Maksimarket
1 tk
Pärnu
Pärnu Port Artur 2
1 tk
NB! Tooteid on poodides vähem kui 5 tk, palume kohale tulles vajadusel eelnevalt kinnitada toote saadavust soovitud esinduses.
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
17 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.