Turtle Beach juhtmevaba hiir Burst II Air, valge

Turtle beach
Tootekood: TBM-2101-15
  • DPI: 26 000 dpi
  • Ühenduvus: Wireless mouse; 2.4 GHz; Bluetooth®
  • Värvus: Valge
Hind
109.00 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates
Turtle Beach® Burst II Air ülikerge juhtmevaba mänguhiir rahuldab iga mänguri kiirusevajaduse uskumatu, oma klassi parima 47 g kaaluga. Loodud kiirete liigutuste ja kiireimate mängijate jaoks sujuva, kuid täpse Owl-Eye™ 26K DPI sensori ja Titan optiliste lülititega enneolematu kiiruse ja täpsuse tagamiseks.

Kahekordne juhtmevaba süsteem hõlmab endas nii 2,4 GHz juhtmevaba sagedust (kuni 40 tundi pidevat kasutamist) ja mugavat Bluetooth ühendust (kuni 120 tundi) – seda kõike paremakäelise sümmeetrilise ja tugeva pealispinnaga.
  • Suure jõudlusega, ülikerge, ergonoomiline disain – kaalub vaid 47 g
  • Dünaamiline täpsus 26k DPI/650 IPS (16,5m/s) optilise anduriga
  • Ühildub NVIDIA Reflex'iga
  • Eelpingestatud nupud kiirete klõpsude jaoks
  • Titan Switch Optical pakub optilise kiirusega taktiilset tunnet
  • Pika elueaga lülitid – 100 miljoni kliki elutsükkel
  • Viivituseta juhtmevaba 2,4 GHz ja Bluetooth® ühenduvus
  • Kuni 120 tundi kestev aku
  • Hübriidne aluse disain tagab sujuva hiire liikumise
  • 6 programmeeritavat nuppu, sealhulgas külgmine DPI nupp
  • Kerge ja paindlik PhantomFlex™ USB-C kaabel

Ülimalt kerge disain
Burst II Air lükkab kaalupiirid veelgi madalamale oma ülikerge vaid 47-grammise korpusega. Tugev pealiskest pakub täiuslikku tasakaalu vastupidavuse, jõudluse ja kerge mugavuse vahel.

Sümmeetriline disain
Uus ja täiustatud Burst II Air kannab edasi armastatud Bursti kuju, paremakäelistele kasutajatele sobivat sümmeetrilist ja ergonoomilist disaini, mille kvaliteeti tunned esimesest puudutusest.

Ühildub NVIDIA Reflex'iga
GeForce RTX™ 30 seeria graafikaprotsessoritel ja NVIDIA® G-SYNC® monitoridel töötav NVIDIA Reflex pakub madalaimat võimalikku latentsust alla 25 ms reaktsiooniajaga. Hiir ühildub NVIDIA Reflex'iga, et aidata Sul kiiremini sihtmärke tabada, kiiremini reageerida ja suurendada sihtimise täpsust.

2,4 GHz + Bluetooth ühendus
Kahekordne juhtmevaba süsteem võimaldab mängude jaoks valida kiire ja usaldusväärse 2,4 GHz ühenduse ning produktiivse töö jaoks Bluetooth ühenduse. Täielikult laetuna kestab hiire aku üle 120 tunni (Bluetoothiga; 40 tundi 2,4 GHz ühendusega).

Owl-Eye™ optiline sensor
Koge sujuvat ja täpset jälgimist täiustatud Owl-Eye™ optilise sensoriga, millel on kuni 26K DPI ja 650 IPS (16,5 m/s) jälgimiskiirus. Küljel asuv DPI-nupp võimaldab DPI-d kiiresti ilma tarkvarata reguleerida.

Titan Switch Optical
Tuttav klikk, mida tunned ja armastad, täiustatud valguskiire optikaga, mis tagab märkimisväärse kiiruse ja täpsuse. See on kiirem kui ükski mehhaaniline lüliti ning kaks korda vastupidavam – kuni 100 miljonit klikki.

Klõpsupingutus
Vasak- ja paremklõpsu nupud on üles ehitatud pingutussüsteemiga, mis parandab töökindlust ja reaktsiooniaega kõigi aegade kõige täpsema ja rahuldavama klõpsu jaoks.

Hübriidne alus
Vali nelja väikese või kahe suure kuumtöödeldud PTFE aluse hulgast, mis pakuvad uskumatut libisemist ja tagavad sujuvad hiireliigutused.

PhantomFlex laadimiskaabel
Kas aku hakkab tühjaks saama? Ühenda PhantomFlex laadimiskaabel, mis tekitab tunde nagu hiir oleks endiselt juhtmevaba. See on painduv ja kerge kaabel, mille olemasolu võid lausa ära unustada.

Tehnilised andmed:

Ühenduvus:Wireless mouse; 2.4 GHz; Bluetooth®
DPI:26 000 dpi
Akukestvus kuni:120 hours (Bluetooth); 40 hours (2.4 GHz)
Värskendussagedus:1000 hz

Lisaandmed:

Valgustus:Multi color
Kujutegur:Parema-käeline
Värvus:Valge
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
24 tk
Tellimine esindusse 2-7 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.