Logitech

Logitech G305 Lightspeed Juhtmevaba Mängurihiir, Must

Tootekood:
910-005282
  • DPI: 12000
  • Ühenduvus: Juhtmevaba
  • Värvus: Must
Hind
39.90 €54.90 €

Juhtmevaba hiir G305 LightSpeed mängimiseks

LIGHTSPEED juhtmevaba side tehnoloogia kõigile
G305 on LIGHTSPEED juhtmevaba mänguhiir taskukohase hinnaga, loodud kasutades viimast tehnoloogiat erakordse jõudluse saavutamiseks. See võimaldab igal mängijal siseneda uuele mängutasemele.

HERO andur
HERO on revolutsiooniline uus optiline andur, mille on välja töötanud Logitech G osakond, et pakkuda parimat jõudlust ja kuni 10 korda rohkem energiasäästu (võrreldes eelmise põlvkonnaga). HERO andur pakub äärmiselt täpset ja järjekindlat toimimist ilma silumise, filtreerimise või kiirendamiseta tundlikkusvahemikus 200 kuni 12 000 dpi. G305 salvestab kuni 5 profiili kuni 5 dpi tasemega sisseehitatud mällu.

LIGHTSPEED juhtmevaba side tehnoloogia
Täpse ja hoolika disaini tulemusel on Logitech G meeskond loonud täiustatud juhtmevaba lahenduse, mis kõrvaldab viivitustega, stabiilsuse ja ühenduvusega seotud põhiprobleemid. Tulemuseks on LIGHTSPEED tehnoloogia, professionaalne juhtmevaba lahendus, mis pakub juhtmeühendusega seadmete jõudlust.

Väga pikk aku tööiga
HERO andur ja LIGHTSPEED juhtmevaba side tehnoloogia tagavad erakordse jõudluse, nii et saate mängida kuid. Pakub kuni 250 tundi aku kasutusiga ainult ühe AA patareiga. Saate selle kohandada kuni 9 kuuks tavakasutuse ajal töörežiimis, mille saate valida Logitech Gaming tarkvaras. On testitud Logitech G240 mänguhiire padjal ja G305 hiir teavitab teid, kui aku tase langeb kuni 15%.

Erakordne kergus
Logitech G-s ei pea juhtmevaba mänguhiir olema raske. G305 on äärmiselt kerge, kaaludes ainult 99 grammi tänu oma kergele mehaanilisele disainile ja erakordsele aku tööajale.

6 programmeeritavat nuppu
G305 põhi-, vasaku ja parema hiirenupu on konstrueeritud vastupidavaks 10 miljonile klikile. G305-l on ka keskmine nupp, DPI nupp ja kaks külgnuppu, mida saab programmeerida vastavalt teie eelistustele, kasutades Logitech Gaming tarkvara (LGS).

Mehaanilised nupud pingega
Mehaaniline nupu-pingutussüsteem suurendab vasaku ja parema hiirenupu järjepidevust ning vähendab vajalikku klõpsamise jõudu. Tulemuseks on nuppude täpne ja usaldusväärne toimimine ka kõige intensiivsemate mängude ajal.

Mängi igal pool
Vastupidav, kerge konstruktsioon väikeste mõõtmetega ja sisseehitatud salvestusruumiga USB pesa võimaldavad teil võtta G305 hiire teele kaasa.

Tehnilised andmed:

Ühenduvus:Juhtmevaba
DPI:12000
Patareide tüüp:Batteries / rechargeable AA
Kiirendus:20 G

Lisaandmed:

Valgustus:Puudub
Kujutegur:Parema-käeline
Värvus:Must
Hiire kaal:99 g
Tootjagarantii:
24 month(s)

Toote saadavus

Tallinn
Ülemiste keskus
2 tk
Rocca al Mare keskus
3 tk
Magistrali Keskus
3 tk
Vesse Maksimarket
3 tk
Kristiine Keskus
3 tk
Järveotsa esindus
53 tk
Tartu
Tartu Raatuse ärikeskus
2 tk
Tartu Lõunakeskus
3 tk
Narva
Narva Fama keskus
1 tk
Pärnu
Pärnu Port Artur 2
1 tk
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
28 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.