Hator HTK-400US Icefall Wired gaming keyboard ENG

Hator
Tootekood: HTK400US
  • Ühenduvus: Wired
Hind
35.90 €

Membraan tagab nuppude vaikse töö, mis on paljudes olukordades oluline. Klahvide pehmus ja vaikne vajutus loovad mugava keskkonna intensiivseks tööks ja mängudeks.

UV-katte ja laserkirjaga klahvikatted tagavad suurema vastupidavuse sümbolite kulumisele ja parema kaitse sagedasest kasutamisest tuleneva kulumise vastu.

Klaviatuur on varustatud multimeedia juhtimise klahvidega. See võimaldab kiiresti ja mugavalt kontrollida muusika taasesitust ja muid funktsioone ilma töö või mängu katkestamata.

Icefallil on eraldi nupud kiireks vahetamiseks mäluprofiilide vahel. Salvestage oma seadistused ja makrod ning aktiveerige need ühe klõpsuga vastavalt praegustele ülesannetele. Samuti kasutage neid profiile mis tahes arvutis ilma neid uuesti seadistamata.

HATOR Icefallil on ere RGB-valgustus, mida saab reguleerida 8 eraldi tsooni jaoks. Individuaalseks kohandamiseks on saadaval kaheksa eelseadistatud valgustusefekti ja kohandatud režiim. See võimaldab luua ainulaadse atmosfääri ja rõhutada individuaalset stiili.

Klaviatuuril on kaks kõrguse taset, mis võimaldab valida optimaalse positsiooni mugavaks tööks ja mängimiseks. See funktsioon vähendab randmete pinget ja tagab pikaajalise kasutamise ilma väsimuseta.

Tarkvara võimaldab luua ja salvestada makrosid, muutes keeruliste käskude loomise lihtsamaks. See on eriti kasulik mängijatele ja professionaalidele, kes vajavad suurt kiirust ja täpsust.

 

Mõõtmed
HATOR Icefall suurus
Pikkus 440 mm
Laius 170 mm
Kõrgus 20 mm
Kaal 640 g
Kaabli pikkus: 1800 mm

Tehnilised andmed
Ühenduse tüüp: USB
Küsitluse sagedus: 1000Hz
Toitepinge: 5V
Elektrivool: 100mA
Taustavalgustus: RGB 8 eraldi tsooni jaoks
Lülitite tüüp: membraan
Klahvikatted: ABS lasergraveeringu ja UV-kattega
Riistvara platvormi tugi: Windows 10/11

Andmed

ÜhenduvusWired
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
36 tk
Tellimine esindusse 2-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.