ASUS ROG Azoth Extreme mänguriklaviatuur, DE

ASUS
Tootekood: 90MP03MA-BKDA01
  • Paigutus: DE Saksa
Hind
654.20 €
Kuumakse
19.08 € / kuumakse alates

ASUS ROG Azoth Extreme muudab mänguriklaviatuuride maailma oma esteetilise atraktiivsuse, ergonoomilise disaini ja tipptasemel tehnoloogiaga. Mõeldud nii juhuslikele kui ka võistlusmänguritele, see sisaldab kompaktset 75% paigutust, mis säästab lauaruumi ilma funktsionaalsust ohverdamata. Azoth Extreme paistab silma oma individuaalse RGB-taustavalgustusega klahvidega, mis võimaldab lõputut kohandamist iga seadistuse või meeleolu jaoks.


Selle mitmekülgsus on märkimisväärne, pakkudes nii juhtmega kui ka juhtmeta ühendusvõimalusi, sealhulgas 2,4 GHz, Bluetooth 5.1 ja USB-C, tagades sujuva integreerimise mis tahes mängukomplektiga. Klaviatuuri vastupidavus on tagatud kõrgekvaliteediliste materjalidega, sealhulgas metallraami ja kahekordse valuga PBT-klahvikorkidega, muutes selle usaldusväärseks kaaslaseks igas lahingus.


Lisaks on Azoth Extreme varustatud ROG NX mehaaniliste lülititega kiireks ja täpseks reageerimiseks, reguleeritava kõrgusega ergonoomilise mugavuse tagamiseks ning eemaldatava kaabliga lihtsaks transportimiseks. OLED-ekraani lisamine tõstab kasutajakogemuse uuele tasemele, pakkudes kohandatavaid visuaale ja olulist teavet ühe pilguga. Olgu see mängimiseks või tööks, ASUS ROG Azoth Extreme on suurepärane vahend võidu saavutamiseks.

Andmed

KlahvipaigutusDE Saksa
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
1 tk
Tellimine esindusse 4-10 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.